Asiakasasiaa

Oon niin kiitollinen tästä syksystä teidän kanssa! Olemme selvinneet mm ilman suuria myrskyjä ennen viime viikkoja. Teoriatunteja ei ole tarvinut juuri pidellä, vaikka onhan niistäkin oma hyötynsä. Teitä on ollut ennätys määrä. Syksyiset aloittelijat ovat oppineet kulkemaan osittain jo ilman talutusta.
Nyt mulla alkaa kuitenkin olla pian synnytyksen aika ja se tulee varmasti jossain määrin vaikuttamaan tunteihin. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin pitkästi. Huhujen mukaan ongelmaksi voi tulla esim imetysajat, mutta ajattelin että mikäli näin olisi voisin ottaa tuntien väliin klo18 ns. syöttöpaussin, jolloin klo18 ryhmä siirtyisi alkamaan esim 18.30.
Tietenkään kaikkeen ei voi varautua ja siksi ajattelinkin muistuttaa, että ne jotka eivät koe ymmärrystä tätä mun uutta elämäntilannetta kohtaan kannattaa pyrkiä käyttämään korttinsa pois ennen tammikuun vaihdetta. Tämä yritys on tässä vaiheessa vain minun päivätyöni ja sen mukaan on sitten elettävä. Toivoisin että ilmoitatte lopetus aikeistanne mahdollisimman pian vielä joulukuun aikana tekstarilla, jotta saan tarvittaessa muokattua viikkorytmin sopivaksi tammikuun alkuun. Olisi jopa helpompaa, jos tunnit olisivat vain kolmena päivänä viikosta. Tietenkin hevoset vaativat kuitenkin töitä ja niiden kulut eivät valitettavasti pienene, vaikka kuinka toivoisin. Niinpä en ole missään tapauksessa ajamassa yritystä alas. Lähinnä muistuttelen erityisesti uusia asiakkaita, että meidän talli kun ei ole se perinteinen ratsastuskoulu niin osaatte varautua esim.tuntien peruutuksiin erityisesti tammi-, helmi- ja maaliskuun tietämissä.

Lisäksi meidän tuntihinnat nousevat huhtikuusta eurolla per tunti. Sitä ennen aloittaneilla ratsastajilla hinnat pysyvät samoina kuin ennenkin.

Leirejä järjestän jälleen kesän kaksi ensimmäistä viikkoa ja ne on suunniteltu vain meidän tallilaisille. Ne kulkevat nyt nimellä Toiveleirit. Se tarkoittaa sitä, että saatte esittää haaveitanne ja toteutus tapahtuu sen pohjalta. Päiväkohtaiset hinnat pysyvät samana, jos haaveenne eivät ole kovin kaukana aikaisempien leirien toiminnoista. Päivien lukumääriin yms voi vaikuttaa.
Muistutuksena alkuperäispohjista olen järjestänyt mm. maasto-, este-, kisa- ja yleisleirejä(<-sisältää vähän kaikkea).

Vakkarivuokraajia olen löytänyt mahdollisesti n.maaliskuulle asti Reinolle, Kinkulle ja Rasulle. Mikäli sinuakin kiinnostaa vuokraus ota asia puheeksi(ei vieraille ellet ole tasoa heA).

 

Talviterkuin heppamamma

ps.lähiaikoina päivityksessä myös 21.12. pikkujoulut ja heppojen terveysterveiset, sekä mahdollisesta aattoasiasta. Ilmoita Sinä jos et pääse lähiaikoina tunneille niin saan ilmoitettua ajoissa Teidän ryhmälle, jos tunnit peruuntuu/siirtyy!

Viime vuoden joulunpelastus tunnelmia:

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

5 Responses to Asiakasasiaa

 1. Sanna Kare says:

  Jos haluat pitää jonkin aikaa ihan kunnon äippälomaa ennen/jälkeen vauvan syntymän niin kyllä ainakin meidän perhe voi olla tauolla ratsastuksesta. Eli joustetaan tottakai. Ilmoittele sitten vaan lähempänä, miten haluat järkkäillä tunteja tai taukoja.

  Miten ratsastustunteja on joululoman aikana, vai ollaanko lomalla koulun loman ajan ja aloitetaan taas loppiaisen jälkeen?

  Olisiko joulun tienoossa mahdollista päästä (mikäli on lunta) joku päivä rekiretkelle ja maksaa se vaikka ratsastustunnin hinnalla kortilta tms? Luulisin, että se voisi olla varsinkin lapsille hieno elämys.

  • majantalli says:

   Tänä jouluna ratsastetaan sen mukaan kuinka pääsette paikalle eli ei muuta kuin priiffausta niin katsotaan saadaanko ryhmät kasaan. Aattona ei varmasti pääse kukaan tai uutenavuotena :D 17.12.2015 10.38 “Majantalli” kirjoitti:

   >

 2. Katri T. says:

  Minulle ja Pinjalle sopii kaikenlaiset muuttuvat järjestelyt tarpeen mukaan. Voidaan myös välillä käydä itsenäisesti liikuttamassa jos ja kun pikkuinen haluaa pitää mamman vain omassa käytössään.
  Koulun jouloman aikana olen arkena töissä, joten päiväratsastukset ei onnistu paitsi jos Pinja sattuu saamaan kyydin muualta niin hänellä onnistuu.

 3. sanna heino says:

  Moikkis!
  Kyllä toki joustetaan! Saanen kauniisti pyytäen lainata kaiman sanoja tuossa ekassa kommentissa ;o) samoilla mietteillä mennään!
  Joululoma sinänsä passeliaikaa meille ratsastellakin, kun näillä nurkilla liikutaan. Meidän heppailupäivät perjantait osuvat pyhiin, 25.12. ja 01.01. Silloin ei olla tulossa, mutta jos näiden välissä on vaikka innokkaita maastoilijoita, niin voidaan liittyä porukkaan (ja jos vaihtikset tyyliin reipas/reippaampi, niin voidaan jakautua). Kaikki käy.

 4. Anne A. says:

  Saimille, Annelle ja Teemullekin sopii kaikenlaiset joustot. Mielellään vuokraillaankin, jos tunteja peruuntuu. Joululomalla perjantait onkin pyhiä ;-) Ja perjantai 8.1. ollaan Rukalla. Seuraavan kerran siis omalle tunnille pe 15.1.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s