Pikkujouluista

Se päivitys mistä laitoin tekstiviestiä kaikille on tuo aikaisempi. Mikäli et ole saanut mitään viestiä on minulla sinulle väärä numero! Tässä tilanteessa laitathan minulle tekstiviestillä sen numero johon voin laittaa viestiä jatkossa ratsastustunteihin yms liittyvistä asioista :)

Maanantaina 21.12. teemme talliin joulun ja vietämme Pikkujoulua. Tallilla olisi hyvä olla klo9-10, mikäli tulet aiemmin ovat Miilu ja Hukka ulkona. Tapahtuma kestää n.klo12 saakka. Mikäli jäät tallille vielä pidemmäksi aikaa kannattaa ottaa eväät mukaan. Tallin puolesta tarjolla on mehua ja pipareita. Kannattaa pukeutua sään mukaisesti ulkovaatteisiin jotka saa sotkeutua, jos vaikka keksimme jotain hauskanpitoa.

Heppaterkkuja:
Kalle on ollut yllättävän rauhallinen karsina kaveri ja toivottavasti tämä nopeuttaakin sen toipumista. Kontrolliin on vielä reilu kuukausi aikaa.
Enkelin silmä on parempi, mutta sen lääkintää on jatkettava edelleen.
Impin kasvaimet eivät nyt viimeisimpien verinäytteiden perusteella olekaan kasvaimia… Itse en tiedä miten varmasti tähän pitäisi suhtautua, mutta toistaiseksi jätän asian näin ja laitan sen keväällä/kesällä tarvittaessa uusiin tutkimuksiin.
Haba toimittaa laukka-/ravihevosen virkaansa ilmeisen tyytyväisenä.
Kakkos satsi hevosia on taas raspattu ja nyt ei tullut mitään suurempia yllätyksiä. Paitsi että Riston pomppuilu syksyllä saattoi liittyä hampaiden vaihtumiseen. Nyt sillä on kuitenkin jo vaihtunut melkein kaikki pysyvät hampaat.
Jorilla kävi tunnistaja ja sen nimi toiveeksi meni Stubb´s Jori mun vaarini mukaan. Vilma ultrattiin ja todettiin edelleen tiineeksi <3

Peppi täyttää 6-vuotta sunnuntaina:

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Pikkujouluista

  1. Nimetön sanoo:

    Onnea jo etukäteen Pepille, tosi kiva video:)!

  2. Minna sanoo:

    Moikka! Miten tunnit jatkuvat uuden vuoden jälkeen? Viikolla 1? Entäpä onko välipäivät hepoilla ihan lomailua vai onko tiedossa maastoja tms mihin voisi ottaa osaa jos on paikkaunnalla :) Ihanaa Joulua kaikille ja toivotaan että se talvi sieltä vielä tulee :)

    Minna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s