Kiitollinen

Olen niiin kiitollinen viime vuosista. Olen saanut tehdä töitä lempi asioideni parissa: hevosten ja eritoten ihmisten kanssa. Tänä syksynä sain jopa säästettyä rahhoo raskaus-/äitiyden alku ajan vaikeuksia silmällä pitäen (samaan aikaan piti tulla Impin leikkaus, joka onneksemme peruuntui). Tosin rahankulutusta näiden kultaisten karvakorvien kanssahan ei voi ennalta määrätä ja sainkin ns.lomarahat hyvin hävitettyä Enkelin silmään. Eniveis olen erittäin kiitollinen nimenomaan siitä, että Te olette viihtyneet täällä meillä minun kanssani! Nimittäin jos teitä ei olisi ollut olisi Enkelin pelastus yritys voinut jäädä haaveeksi. Moni samaisessa tilanteessa olisi joutunut tekemään sen eläimen omistajan vaikeimman päätöksen. Silmähän ei ole kuitenkaan vielä terve, niinpä en nyt juhli sen kummemmin, mutta kiitän teitä että olen päässyt edes yrittämään pelastaa sitä. Hoitokaan ei ole vielä lopussa ja toivon, että hevosillakin olisi suojelusenkelit matkassa. Tänään sen silmästä, joka ulospäin näyttää jo paremmalta löytyi sieni, joka voi huonoimmalla onnella vielä puhkaista koko silmämunan. Sain siihen kuitenkin uudet lääkkeet ja kädet ristissä toivon niiden tepsivän. Onnekseni lääkityksen tahti pysyy, ellei ole huonoa onnea, kuuden tunnin väleissä ja ponia saa alkaa taas liikuttaa.

Ensi vuonna meidän talli täyttää 16-vuotta. Mulla on yrittäjyyttä takana n.10-vuotta. Se on varmasti muokannut musta tietynlaisen persoonan. Tämä ei nimittäin aina ole kovin helppoa, vaikka mä pääsääntöisesti olenkin varmaan jopa ärsyttävän onnellinen omassa olossani. Parasta mitä mulle on ennen tän vauvan alkuun saamista tapahtunut on varmastikin ollut se, että Te olette tehneet musta vallan näppärän ohjaajan heppailussa. En meinaan usko, että voi olla ohjaaja ilman ohjastettavia. Mun elämän haaveeni on aina liittynyt ihmisiin ja niiden auttamiseen, vaikkakin välillä tuntuu että joudun laittamaan eläimet etusijalle. Toisaalta ehkä sen tosiasian kanssa, että ne tarvitsevat minua tai meitä, moni selviää pois masennuksen teiltä. Toivottavasti tekin osaatte ottaa tästä sitovasta harrastuksesta kaiken ilon irti ja murheen hetkellä painaa nenän hevosen jouhien sekaan ja ihan vaikka itkeä. Voin kertoa että toimii! Terapiatyö tai mun tapauksessa toivottavasti ennaltaehkäisevä sellainen on mun unelmien ammatti yhdessä eläinten kanssa.

Ensi viikolla on loppiainen keskiviikkona, joten tarvittaessa voimme viettää sen heppavapaapäivänä. Ilmoittakaa kuitenkin taas menoistanne. Muina päivinä pyrin järjestämään tunnit normaalisti.

Tämän harmillisen silmä episodin vuoksi en ole millään jaksanut järjestää tämän syksyn/talven kilpailu- ja taidonnäytepäiviä. Olen siitä kovin pahoillani kaikille! Jos kuitenkin esim hoitajat haluavat ottaa homman haltuunsa niin voin antaa ohjeita kilpailujen järjestämiseen ja olla tukena&apuna sen minkä jaksan(silmä homma saattaa kestää vielä ainakin kuukauden).

Toivotaan että ensi vuodesta tulloo vähintään yhtä kiva kuin tästä.
Mukavaa uuttavuotta kaikille ja tässä Ellu-leiriohjaajan hyvän joulun toivotus meille kaikille. Video on meidän viime kesän 1-leiristä:

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Kiitollinen

  1. Saana says:

    Kaikkea hyvää uudelle vuodelle, Riina ja hepat! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s