Johan pommas pakkaset!

Perutaan huominen 6.1.! Pahoittelut luulin sen jo peruneeni tuossa edellisessä, mutta selvästi nää raskausaivot ei aina toimi. Yritän olla selkeämpi jatkossa. Yleensä muistan tarkasti mitä tuli kirjoitettua.

Muutenkin peruutuksista yms sen verran, että mikäli peruutan tunnit samana päivänä syystä taikka toisesta ilmoitan siitä aina tekstiviestillä. Jos taas perun muuten tulevia ratsastuksia ilmoitan niistä tänne. Mikäli olen kirjoittanut jonkin pitkän tarinan, jossa ei ole tärkeitä asioita niin erotan niistä tärkeät asiat lihavoidulla tekstillä niin kaikkien ei ole pakko lukea noita pitkiä tarinoita.

Meillä on aina ollut tapana järjestää tunnit teoriana, mikäli kelit ovat joko liian kylmät tai sääolosuhteet muutoin huonot. Mikäli jotain henkilöä ei teoria kiinnosta sopii käyttää ne tunnit ennakkoon rästeinä, jolloin voit perua sellaisena päivänä, vaikka samana päivänä tuntisi mikäli keli on sinulle epäsopiva. Ennakkorästiä ei siis ole pakko käyttää tältä kortilta, mikäli vain olet merkannut sen selvästi itsellesi, vaan sen voi käyttää kun on tarve.

Kylmyys on pukeutumisesta kiinni, joten muistakaa pukeutua kunnolla ja ulkona ei kannata seisoskella vaan liikettä, liikettä :D Uskokaa pois meitsi on testannut (olen tuntien yhteydessä n.5h ulkona kerralla ja harvoin täysin jäässä).

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

2 Responses to Johan pommas pakkaset!

 1. sanna heino says:

  Yeah! Hyvin tarjenneet lapsetkin ulkona, kun on alimpana villakerros ja välissä fleecet sun muut tilpehöörit. Ja tosiaan LIIKKUMINEN on kaiken a&o. Ja tuo Riinan neuvoma muovipussi jalkaan -kikka sietää kokeillä myös! Noilla pienimmillä kyllä vaan siltikin tuppaa tulla kylmä, kun se liike hepan kuntoonlaitossa ei vielä ole niin reipasta ;o) Myöskään meidän auto ei ole ainakaan tämmöisten lähes -30 lukemaisen pakkasten kestävä. Edes teoriatunteroisen verran, kun ei starttaa ellei saa ensin olla piuhassa. Testasin just, kun jätti minut tanssistudion pihaan – ajokki kylmästä jähmeänä ja minä hiestä märkänä.
  Näitä pohdin. Mutta katson kelin meidän tunnin osalta omana ratsipäivänä, ja viesteilen (sms) sitten. Toki teoria muuten olis ok!

  • majantalli says:

   Juuu ja jos on tuon tyyppinen riski niin kandee ennemmin vaan perua jo ennalta ja sit vaikka tullakin jos pääsee, kun jos ryhmän koot kutistuu niin saisin ajoissa ilmoitettua ryhmien yhdistämisestä muillekin ;)

   7. tammikuuta 2016 klo 15.03 Majantalli kirjoitti:

   >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s