Lunta!

Talvi ihmisenä nautin juuri nyt. Hevosten kanssa lumi on parasta. Nämä pari viimeisintä päivää onkin vierähtäneet maastossa teidän kanssanne. Voi miten olenkaan nauttinut. Itse tietenkin kärryjen kyydistä käsin. Maisemat ovat olleet aivan taianomaiset. Eilen tuuli oikein ulvoi hetkittäin ja lunta tuli taivaan täydeltä. Olen ostanut talliin kokeiluun uusia korvasuojuksia, joita voi taulun edestä lainata. Vanhat löytyvät lainatavara eteisestä turvaliivien alapuolelta. Kypärämyssy päähän ja korvasuojat niin ei naama jäädy. Sitten kenkiin tuo muovipussi vinkki tuosta oikealta ja sormet liikkeelle(toisinaan olen laittanut syyshanskat rukkasten sisään ja sekin on auttanut).

Huomenna menemme Kallen ja Enkun kanssa taas tohtorin vastaanotolle. Vähän jännittää mikä on lopputulos! Enkku on päässyt jo kevyesti takaisin töihin, mutta tunneille varmaan vasta vähän myöhemmin. Kallea on alkanut selvästi jo pänniä tuo sisällä asustelu, mutta herrasmiehenä se käyttäytyy kuitenkin melko hyvin ja huutelee vain.

Haluaisin jo synnyttää, mutta jos se ei nyt vielä tapahdu voisin viedä lauantaina maaston. Eli jos olet sellaisesta kiinnostunut laita kommenttia tänne. Ajankohdaksi sopii about 12 ja 1-2h.

Tässä viime talvelta pikku pätkä mun, Päivin, Tangon ja Tapsan lenkistä:

Asiasta kukkaruukkuun; en ota nyt uusia asiakkaita enempää, kunnes saan vauva rulianssit yms järjestykseen! Kiitos, kuitenkin mielenkiinnostanne talliani kohtaan ja eiköhän taas maaliskuun jälkeen ovet aukene myös teille.
Aion kutistaa keskiviikolta ensimmäisen tunnin pois pikimmiten, mutta olen siitä erikseen yhteydessä niihin joita asia koskettaa ja saamme halukkaille varmasti paikat muilta päiviltä.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

7 Responses to Lunta!

 1. Jemina says:

  Mua ainakin kiinnostais tulla maastoon mikäli se järjestyy! :)

 2. Ella says:

  Olisin kiinnostunut tulemaan maastoon T:Ella

 3. Anonymous says:

  Riina ja Anna ke 17 ryhmästä oltaisiin kiinnostuneita maastosta jos vielä pääsee mukaan:)

 4. majantalli says:

  Katson aamulla ilmoittautumis tilanteen ja laitan sitten heti tänne saammeko ryhmän kasaan :D Jos tähdättäs niin että klo12 tallilla!

 5. majantalli says:

  Harmillista ettei tähän tullut enempää ilmoittautumisia…Tällä kertaa retki siirtyy tuonnemmaksi :) Voin selvittää, jos Paula ottaisi ensi viikonloppuna jonkun porukan kanssaan, mikäli minä huilin synnärillä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s