Lunta!

Talvi ihmisenä nautin juuri nyt. Hevosten kanssa lumi on parasta. Nämä pari viimeisintä päivää onkin vierähtäneet maastossa teidän kanssanne. Voi miten olenkaan nauttinut. Itse tietenkin kärryjen kyydistä käsin. Maisemat ovat olleet aivan taianomaiset. Eilen tuuli oikein ulvoi hetkittäin ja lunta tuli taivaan täydeltä. Olen ostanut talliin kokeiluun uusia korvasuojuksia, joita voi taulun edestä lainata. Vanhat löytyvät lainatavara eteisestä turvaliivien alapuolelta. Kypärämyssy päähän ja korvasuojat niin ei naama jäädy. Sitten kenkiin tuo muovipussi vinkki tuosta oikealta ja sormet liikkeelle(toisinaan olen laittanut syyshanskat rukkasten sisään ja sekin on auttanut).

Huomenna menemme Kallen ja Enkun kanssa taas tohtorin vastaanotolle. Vähän jännittää mikä on lopputulos! Enkku on päässyt jo kevyesti takaisin töihin, mutta tunneille varmaan vasta vähän myöhemmin. Kallea on alkanut selvästi jo pänniä tuo sisällä asustelu, mutta herrasmiehenä se käyttäytyy kuitenkin melko hyvin ja huutelee vain.

Haluaisin jo synnyttää, mutta jos se ei nyt vielä tapahdu voisin viedä lauantaina maaston. Eli jos olet sellaisesta kiinnostunut laita kommenttia tänne. Ajankohdaksi sopii about 12 ja 1-2h.

Tässä viime talvelta pikku pätkä mun, Päivin, Tangon ja Tapsan lenkistä:

Asiasta kukkaruukkuun; en ota nyt uusia asiakkaita enempää, kunnes saan vauva rulianssit yms järjestykseen! Kiitos, kuitenkin mielenkiinnostanne talliani kohtaan ja eiköhän taas maaliskuun jälkeen ovet aukene myös teille.
Aion kutistaa keskiviikolta ensimmäisen tunnin pois pikimmiten, mutta olen siitä erikseen yhteydessä niihin joita asia koskettaa ja saamme halukkaille varmasti paikat muilta päiviltä.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Lunta!

 1. Jemina sanoo:

  Mua ainakin kiinnostais tulla maastoon mikäli se järjestyy! :)

 2. Ella sanoo:

  Olisin kiinnostunut tulemaan maastoon T:Ella

 3. Nimetön sanoo:

  Riina ja Anna ke 17 ryhmästä oltaisiin kiinnostuneita maastosta jos vielä pääsee mukaan:)

 4. majantalli sanoo:

  Katson aamulla ilmoittautumis tilanteen ja laitan sitten heti tänne saammeko ryhmän kasaan :D Jos tähdättäs niin että klo12 tallilla!

 5. majantalli sanoo:

  Harmillista ettei tähän tullut enempää ilmoittautumisia…Tällä kertaa retki siirtyy tuonnemmaksi :) Voin selvittää, jos Paula ottaisi ensi viikonloppuna jonkun porukan kanssaan, mikäli minä huilin synnärillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s