Ihana kevät

Olimme toissa viikonloppuna mukana Niihama Ridingin järjestämissä estekilpailuissa. Neljän hevosen voimin. Siellä sai osallistua 3-luokkaan mikäli yksi niistä oli ristikko. Ressu oli suosituin ja pääsi starttaamaan kolmesti. Impi teki ennätys aikansa ja olisi ollut kolmas mikäli palkintoja olisi siinä luokassa jaettu. Tapsa oli ensimmäinen ei sijoittunut 70cm luokassa. Sulolla oli ensimmäinen kilpailu muualla lapsiratsastajan kanssa ja kiltisti toimi. Meillä oli hauska retki! HoitajaTeam oli mitä paras, kiitos Teille!

Viime lauantaina meidän piti osallistua taas Ridingin kilpailuihin, mutta ne tulivat täyteen jo ennen ilmoittautumisajan umpeutumista :(
Niinpä niin järjestinkin oman tallin Yllärikisat. Saimme kehiin myös puffetin pitkästä aikaa :) Kiitos sen järjestäneille!
Keli suosi meitä. Ensimmäistä kertaa ikinä meillä kilpailtiin jopa ilman satulaa. Kukaan heistä ei edes tippunut. Uskomaton tasapaino! Viimeisessä luokassa oli myös erikoisesteet mukana. Mua jännitti varmaan enemmän kuin ratsastajia. Oli hienoa nähdä miten taitavia Teistä onkaan tullut. Olen todella tyytyväinen.

Kilpailu- ja Taidonnäyte päivät voisimme viettää toukokuun 28. tai 29. päivä, jos teillä on toiveena jompi kumpi niin siihen voi vielä vaikuttaa.

Tässä pätkää kisoista.

 

Mikäli sinäkin olet kiinnostunut kisaamaan voit päästä mukaan; tarvitset vain ratsastusseuranjäsenyyden tai Greencardin. Hevosen vuokra kilpailupäivänä on yksi kerta kortilta ja kuljetus toinen kerta kortilta. Hinta ei ole kovin kallis, sillä yleensä kuljetuskustannukset on paljon korkeammat ja kilpailijan tulee kuulua kilpailuryhmään, jonka valmennuskustannukset ovat suuremmat kuin normitunnin hinta. Tällä hetkellä kisoihin pääsee mukaan ratsastajat siinä järestyksessä, kuin he saavat vanhemmiltaan luvan osallistua. Toki tämä vaatii sitoutumista toimintaamme eli vain vakkariporukalle.
Suosimme Tampereen Ratsastusseuran järjestämiä kisoja, jonka kisamaksut on mahdollista maksaa talkoilemalla Niihaman kisoissa.
Vinkkinä vanhemmille, kummeille, tmv… tämä on hyvä aihe esim. syntymäpäivälahjaksi tai “Pääset kisoihin kun saat seuraavan kerran korkeamman numeron kokeista.” “….autat pikku veljen vahtimisessa kuukauden.”
Tästä testiluontoinen haaste aiheeseen liittyen (vain vakkari tallilaisille) ensi kuun ajan;
-Jos täytät ja tyhjennät astianpesukoneen ja siivoat oman huoneesi 1krt/vko koko toukokuun, niiin saat osallistua Kilpailu- ja Taidonnäytepäivään ilmaiseksi tai saat yhden kilpailu kerran ilman kuljetuskustannuksia toisella tallilla. Tiskikoneesta ei tarvitse laittaa kuvaa, mutta vanhemmilta tarvitaan varmennus kommentilla sen hoidosta kisoihin ilmoittautumisen yhteydessä. Huoneesta voitte laittaa joka vko ennen jälkeen kuvat mulle watsuppiin, jos oma huone on liian siisti voit siivota veljen tai kaverin huoneen.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Ihana kevät

  1. Vilma.n says:

    Moi oisin super kiinnostunut taidonäyte-kisa päivästä mutta Mulla oli luokkaretki muistaakseni tuolloin 28 päivä ja sielä menee myöhään joten toivon kisoja 29 päivälle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s