Uutisia

Kinkku sai pitkästä aikaa hyviä uutisia. Tulehdus näyttää rauhoittuneen. Vielä ei voi kuitenkaan täysin huokaista helpotuksesta, sillä lääkitys lopetettiin ja on edelleen mahdollista, että tulehdus uusii. Tänään päästin sen ulkoilemaan ja tunnustelen miltä jalka liikkumisen jälkeen vaikuttaa. Pikku hiljaa… toivottavasti sen saa pian jo takaisin normi rutiineihin.
Reino sai lääkitystä nivelrikkoihinsa. Tällä kertaa sen ei tarvinut jäädä siitä syystä lomalle. Enkeli on tehnyt kevyttä työtä vaihtelevalla menestyksellä apulaisten toimesta.

Sairaslomailu on hevosten päälle raskasta. Ne kun on luotu liikkumaan eivätkä ne ymmärrä, vaikka kuinka sanottaisiin että otappa nyt rauhallisesti. Laumaeläimenä ne saattavat alkaa pomotella jopa meitä tai sätkyillä aivan turhasta. Niinpä niin nyt ei kannata ajatella, että vastassa on sama Enkeli tai Kinkku kuin normaali liikutusten aikana. Suorastaan osaamattomana en nyt käsittelisi niitä lainkaan edes harjaisi. Kyllä ne sitten taas työhön palatessaan alkavat toimia normaalisti.

Lauantain hoitsupäivässä me tuunattiin hoitsuja ja liikutettiin Reinon avustuksella saikkuilevaa Enkeliä.

Perään oli maastoilua jopa 9-hevosen voimin ja sen jälkeen esteitä.

Sunnuntaina ajattelin alkuun etten mene ollenkaan heppailemaan. Vaan kuinkas kävi… aivan toisin ratsastin useamman tunnin maastossa. Ristokin pääsi oikein kunnon lenkille ratsain ja laukattiinkin piiitkästä aikaa. On se hieno polle. Toivottavasti tekin pääsette jossain kohtaa sen kyytiin. Viimeistään leirillä.

Maanantaina pääsin pitkästä aikaa Heiskasen Hannan valmennukseen. Voin antaa niihin teille vakkaraille ilmaiseksi hevosta käyttöön. Tosin yksäri hinta on sama kuin minun eli kaksi ratsukkoa 50€ per ratsukko. Vähän halvempi, jos joukossa on kolme tai enempi.
Menin Impillä. Se oli vallan hienoa ja sain taas hyviä vinkkejä “irto päähän”, jumittaviin lonkkiin ja yli ryhtiini. Kummasti ne vaikuttaa hevoseen, vaikka et ehkä uskoisi.

Muutenkin mulle voi ehdotella myös muiden valmentajien pitämiä valkkuja esimerkiksi Tytteliä ja Nyppyä voidaan pyytää helposti, jos vaan teistä löytyy hyvä poppoo! Voidaan avata vaikkapa watsuppiin valkku ryhmä, jos olet siitä kiinnostunut laitappa kommenttia.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

13 Responses to Uutisia

 1. Pinja T says:

  Olisin kiinnostunut valkuista!

 2. Ada S says:

  Minäkin olisin kiinnostunut valkuista!:)

 3. Helmi on kiinnostunut valmennuksista!

 4. Anonymous says:

  Valkut kuulostais kivalta

 5. Anne A. says:

  Saimi olisi kiinnostunut valkuista.

 6. Ella says:

  Ella olisi kiinnostunut valkuista:)

 7. Sanna Kare says:

  Kouluvalmennustunneista olisin kiinnostunut, jos semmoisia järjestetään jossain vaiheessa. Mielellään sellainen, jossa olisi samaan aikaan muutama muukin, kun rahavarantoni eivät ole kovin hyvät.

 8. Moona P says:

  Moona olisi kiinnostunut valkuista :)

 9. Taina says:

  Tainaa kiinnostaisi myös kouluvalkku, esimerkiksi juurikin Hanna Heiskasen valmennus.

 10. Seela K. says:

  Oisin kiinnostunut!! -Seela

 11. Peppi says:

  Öisin kiinnostunu :)
  -peppi

 12. Sara V says:

  Valmennukset kiinnostais!

 13. Enni L. says:

  Enni, Sanni ja Emilie olisivat kiinnostuneet valkuista:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s