Kesää kohti

Kesällä onkin taas erilainen meno. Kortit venyy kesäloman alusta 6.6. ja normi viikkolaskenta jatkuu taas 1.8. Mikäli sinulla on tähän jokin muutos tai et aio jatkaa kesän jälkeen ilmoita siitä jo hyvissä ajoin. Hevosethan eivät toivottavasti lomaile venytys aikaa, joten sovitaan taas tunneista kotisivujen päivitysten kautta.
Loman ensimmäiset kaksi viikkoa vietämme leiriläisten kanssa arkipäivät, mutta eiköhän jollekin illalle tuntejakin sovi. Mikäli sinulla on kesällä enemmän aikaa ja heppailu haluja muistuttelethan minuakin siitä!

Leiriläiset muistaa maksaa varausmaksun mahdollisismman pian, ellette ole sitä jo hoitaneet, niin tiedän ketkä ovat todella osallistumassa.

Lisää muistuttelua kevään haasteista:
Todistus haaste lähenee loppuaan, joten etsikää joulutodistus ja kun saatte keväisen niin kaikista korotetuista numeroista saa yhden itsenäisenratsastus kerran ja käyttäytymisen/huolellisuuden noustessa kaksi kertaa per nuossut numero.
Huoneen siivous haasteeseen osallistuvat muistavat laittaa joka viikko kuvan watsuppin kautta, että huone on tullut siivottua. Vanhemmalta riittää ääniviesti todistus ennen kilpailu- ja taidonnäytepäivää astianpesukoneen hoidosta. Niin saat ilmaisen osallistumisen ja hevosen kisoihin tai matkakulut toisen tallin kisoihin.

29.5. sunnuntaina on kilpailu- ja taidonnäytepäivä! Kisat alkavat klo 12 ja kestää n.2-3h. Voittaja saa tallin kiertopokaalin. Osallistumismaksu ja hevosen vuokra on yhteensä 1krt kortilta.

joriristo

Sitten äidin arkea meidän piti likkojen kanssa osallistua Niihama Ridingin estekilpailuihin vappuna, mutta Sointu rukka sairastui ja minä jouduin vetäytymään heppahommista. Likat sentään pääsivät ja saivat minulta kirjalliset ohjeet. Tapsa ja Ressu toimivat kilparatsuina. Kuudesta tytöstä kolme olivat viiden parhaan joukossa ja saivat ruusukkeet!

Soinnun sairastellessa menikin sitten koko alku viikko ja minun kisasuunnitelmat alkavat kasaantua uhkaavasti. Tavoitteena oli startata Tangolla ja Impillä 60cm nyt vappuna ja seuraavana 70cm. Aina asiat eivät mene suunnitelmien mukaan ja sitten täytyy soveltaa. Tuljamossa Lempäälässä oli onnekseni rataesteharjoitukset joihin sai osallistua Tyttelin ohjeistuksessa. Sain sinne äkkiseltään Ellun Tangolla ja itseni Impillä loikkimaan. Minä haaveilin pienistä perusesteistä, mutta Tytsällä olikin muita suunnitelmia. Radan kahdeksasta esteestä vain kaksi olivat minulle normaaleja. Niinpä sain kauhusta kankeana ylittää itseni ja esteet. Niin myös tapahtui! Korkeutta en uskaltanut edes kysyä… Oma maksimini on ollut nyt 70cm, mutta uskoisin että sekin ylittyi. Todistusaineistona parhaat pätkät videolla.

Loppu viikosta tulikin sitten mun vuoro sairastaa niin jäivät Missin ja Sulon kanssa kisailut vallan kalenterista, mutta enköhän mä vielä joku pvä niiden kanssa ehdi! Täytyy nyt huseerata hepoilla rataa radan perään, josko sitten jonain päivänä ne pääsis starttaamaan jopa 2 tai 3- tason kisoja jonkun muun kun mun kanssa.

Lauantaina voin jo paremmin niin pidimme ylläri Hoitsumiittin hevosten laitumelle päästön merkeissä. Ne eivät tietenkään heti saa olla siellä kuin pikku hetkosen totuttelemassa vihreään, ettei tule ähkyä tai kaviokuumetta. Likat saivat siitäkin pätkää tallennettua.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kesää kohti

 1. Hyvä Impi ja Riina! :-D Hyvältä näyttää. Helmi teki kanssa viikonloppuna Sookinin kanssa tähänastisen este-ennätyksensä, 75 cm. Instasta löytyy videokin, #jumppasarjaa.

 2. Sanna says:

  Pakko kehua, että aivan mahtavia nämä siivous- ja todistushaasteet! Kaikki vanhemmat ovat varmasti hyvillään, minä ainakin olen :)

  • majantalli says:

   Kiitos :) Mun haaveena on jonain päivänä terapiatyö ja toivon tän toimivan ennalta ehkäisevänä nuorisotyönä siihen asti :D Niinpä täytyy tutkailla millaista kaikkea “uutta” hevosilla vois alkaa kehitellä, ettei ala jymähdä paikoilleen; ) 9.5.2016 23.54 “Majantalli” kirjoitti:

   >

 3. ? says:

  Siis onko tossa 6.6 – 1.8 välissä tunteja?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s