Uutisia

Matalankynnyksen “alkeis”ryhmä

Sähköpostitse on tullut paljon yhteydenottoja. Toivotan kaikki tervetulleiksi ryhmäämme. Toistaiseksi kysely haarukka on ollut 4-vuotiaasta muutamaan aikuiseen. Jotkut kysyivät aikuisille omaa ryhmää, mutta tässä vaiheessa teitä on ollut vasta 3-4 niin ainakaan tällaisena suurryhmänä sitä ei ole mahdollista toteuttaa. Voimme kuitenkin tavatessamme miettiä asiaa yhdessä.
Hinta on 20euroa/krt. Sen voi maksaa tilille Toiminta- ja hinnasto-osiosta löytyvällä tilinumerolla yksi kerta kerrallaan. Tämä ryhmä voi olla ainutlaatuinen kokeilu ja päättyy marraskuun loppuun.
Ensimmäinen kerta on lauantaina 11.9. klo15. Kun silloin tapaamme voimme sopia jatkosta. Arkipäivänä ryhmä sopisi keskiviikkoon klo16 ja toinen vaihtoehto olisi lauantai klo14.
Nyt passitan vielä kaikki tarkastamaan vakuutukset kuntoon meillä käydäkseen. Lisätietoja niistä löydät Vanhemmat ja asiakkaatosion kautta.
Mikäli sinulla on hevosista kiinnostunut ystävä voit ottaa hänetkin mukaan tutustumaan, kunhan vakuutukset ovat hänen osaltaan myös kunnossa.

vepe

Kauniina päivinä olemme päässeet vieläkin pulikoimaan!

SeuranMestaruuksista Uutisia

Meidän pimut räjäytti pankin! Pienten mestaruudesta tuli Kultaa Hopeaa ja Pronssia. Suokkimestaruudesta tuli Hopea ja Pronssi. Aikuismestaruudesta Hopea. Oli siispä melkoista meininkiä. Onnea kaikille osallistuneille ja kiitos ihanasta päivästä. Olen niiiiin ylpeä!

mitalistit

Mitalistit laukkaamassa kunniakierrosta. Minä kuvaajan takana pyörtyneenä onnesta <3

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s