Uutisia

Matalankynnyksen ”alkeis”ryhmä

Sähköpostitse on tullut paljon yhteydenottoja. Toivotan kaikki tervetulleiksi ryhmäämme. Toistaiseksi kysely haarukka on ollut 4-vuotiaasta muutamaan aikuiseen. Jotkut kysyivät aikuisille omaa ryhmää, mutta tässä vaiheessa teitä on ollut vasta 3-4 niin ainakaan tällaisena suurryhmänä sitä ei ole mahdollista toteuttaa. Voimme kuitenkin tavatessamme miettiä asiaa yhdessä.
Hinta on 20euroa/krt. Sen voi maksaa tilille Toiminta- ja hinnasto-osiosta löytyvällä tilinumerolla yksi kerta kerrallaan. Tämä ryhmä voi olla ainutlaatuinen kokeilu ja päättyy marraskuun loppuun.
Ensimmäinen kerta on lauantaina 11.9. klo15. Kun silloin tapaamme voimme sopia jatkosta. Arkipäivänä ryhmä sopisi keskiviikkoon klo16 ja toinen vaihtoehto olisi lauantai klo14.
Nyt passitan vielä kaikki tarkastamaan vakuutukset kuntoon meillä käydäkseen. Lisätietoja niistä löydät Vanhemmat ja asiakkaatosion kautta.
Mikäli sinulla on hevosista kiinnostunut ystävä voit ottaa hänetkin mukaan tutustumaan, kunhan vakuutukset ovat hänen osaltaan myös kunnossa.

vepe

Kauniina päivinä olemme päässeet vieläkin pulikoimaan!

SeuranMestaruuksista Uutisia

Meidän pimut räjäytti pankin! Pienten mestaruudesta tuli Kultaa Hopeaa ja Pronssia. Suokkimestaruudesta tuli Hopea ja Pronssi. Aikuismestaruudesta Hopea. Oli siispä melkoista meininkiä. Onnea kaikille osallistuneille ja kiitos ihanasta päivästä. Olen niiiiin ylpeä!

mitalistit

Mitalistit laukkaamassa kunniakierrosta. Minä kuvaajan takana pyörtyneenä onnesta <3

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s