Torstai

Torstaina on tämän viikon viimeinen toiminta päivä ja kaikki halukkaat saavat saapua paikalle klo14.30 viimeistään. Laitetaan yhdessä hevoset jouluisen kauniiksi ja pidetään vika pikkujouluinen ratsitunti ennen aattoa. Perjantaina voin viedä päivä maaston vielä, ettei kellään innokkaalla jää ratsastamatta, mutta ollaan siitä watsuppilla yhteydessä.

Mukava viikon alku takana. Toivottavasti tulee yhtä ihana loppu viikko! Olette olleet ihanan joulunmielisiä kaikki, säästä huolimatta. Maanantaina päästiin joululaulu maastoon pimeällä. Tiistaina puuhattiin ilman satulaa temppuradalla, jopa väärin päin ja hypättiin pikku esteitä. Menimme myös hevosagilityä.

Tänään vein pari pimua kokeilemaan seuranvalmennusta Sulon ja Tapsan kanssa. Tytteli kehui, että molemmat istuvat oikein mallikkaasti. Hienosti he selvittivät myös haastavat tehtävät, vaikka mua vähän puolesta jännitti katsomossa. Oli kyllä todella hevosystävällistä ratsastusta muutenkin.

 

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s