Tärkeä tiedote

Hyvää uuttavuotta myös tallin puolesta!

Otetaan kokeiluun Kauppaa poissaolosi kirppishintaan:
voitte myydä kirppishintaan poissaolonne meillä käyntiin sopivasti vakuutetulle kaverille 5 euroa kalliimmalla, jolloin saat pitää 5 euroa itse (normaalisti irtotunti on 35e).
Kaipaan vielä muitakin kivoja ideoita toiminnan kehittämiseen: yhdessä jouluisessa postauksessa tästä myös arvonta, jota ei olla vielä suoritettu!

Muistuttelen että tarkistaisitte onko ratsastuskorttinne edelleen voimassa. Noin neljä 10krt korttia pitäisi kulua vuodessa :) Ilmoittakaa myös minkä niminen henkilö teidän korttinne on maksanut, mikäli ette ole kirjoittaneet ratsastajan nimeä viestikenttään. Nimittäin minulle ne maksut näkyvät vain SEPAmaksuina enkä muista kaikkien sukunimiä.

Tänä vuonna en korota ratsastuskorttinne hintaa, mutta korttien käyttöiät lyhenee. 10 krt kortti on voimassa 10vk ja 20krt 20vk.
Mikäli tämä muutos ei sovi sinun kalenteriisi voimme sopia myös hinnan korotuksesta, jolla saat lisää käyttöviikkoja. Ehdottomasti mielummin pidän teidät asiakkainani, kuin otan satoja uusia. Olen varma että hevosetkin allekirjoittavat tämän. Uudistuksella toivon lähinnä parempaa sitoutumista ratsastukseen ja sitä kautta hevosten kustannuksiin. Tulen varmasti lisäämään myös viikonloppu toimintaa ja niillä kerroilla voit vaikka ennakkorästiä poissaoloja normiryhmästä.

 

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s