Mennyt viikko ja huominen

Apua mikä viikko. Äitiys ja unettomuus. Lapsi on sairastanut ja minä stressannut lemmikkien puolesta. Tästä johtuen olen ollut melkoisen uupunut.

Sunnuntaina vois pitää kaksi tuntia esteitä klo13 alkaen. Tallilla pitäisi olla rataa rakentamassa ja heppoja laittelemassa klo11.30.
Ilmoittautuminen whatsappin kautta.

Tämän viikon teemana on ollut eleettömyys ratsastuksessa. Käsien ja jalkojen levollisuus määritellyissä paikoissaan. Oman asennon linjaus ja reitin seuraaminen painon siirrolla. Monet ratsastivat parhaan suorituksensa koskaan ja toiset varmaan ajatteli, että mitä ihmettä se Riina taas kikkailee…
Olen kuukausia haudutellut näitä Nuno Oliveiran oppeja joita Tiia seuraa kyseenalaistamatta. Itse en tietenkään osaa vielä täysin opettaa näin, enkä varmaan koskaan totaalisesti opikaan. Tämä ratsastuksen guru itse oli vielä vanhanakin ratsastettuaan todennut harmistuneena: ”Miksi ei voi koskaan oppia…”
Nyt yritän muodostaa sanoiksi oppimani ja saada teille uusia kokemuksia hevosten herkkyydestä. Yritämme löytää liikkeen mukailun ja vielä syventää tuntemisen mukaan ratsastukseen.

 

 

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s