Mennyt viikko ja huominen

Apua mikä viikko. Äitiys ja unettomuus. Lapsi on sairastanut ja minä stressannut lemmikkien puolesta. Tästä johtuen olen ollut melkoisen uupunut.

Sunnuntaina vois pitää kaksi tuntia esteitä klo13 alkaen. Tallilla pitäisi olla rataa rakentamassa ja heppoja laittelemassa klo11.30.
Ilmoittautuminen whatsappin kautta.

Tämän viikon teemana on ollut eleettömyys ratsastuksessa. Käsien ja jalkojen levollisuus määritellyissä paikoissaan. Oman asennon linjaus ja reitin seuraaminen painon siirrolla. Monet ratsastivat parhaan suorituksensa koskaan ja toiset varmaan ajatteli, että mitä ihmettä se Riina taas kikkailee…
Olen kuukausia haudutellut näitä Nuno Oliveiran oppeja joita Tiia seuraa kyseenalaistamatta. Itse en tietenkään osaa vielä täysin opettaa näin, enkä varmaan koskaan totaalisesti opikaan. Tämä ratsastuksen guru itse oli vielä vanhanakin ratsastettuaan todennut harmistuneena: “Miksi ei voi koskaan oppia…”
Nyt yritän muodostaa sanoiksi oppimani ja saada teille uusia kokemuksia hevosten herkkyydestä. Yritämme löytää liikkeen mukailun ja vielä syventää tuntemisen mukaan ratsastukseen.

 

 

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s