Sairastuvasta terveisiä

Sointu-Orvokki sairastaa, mutta onneksemme sain tuntien pitoon sijaisen. Jasmin on naapuritallin pitäjän oikea käsi. Hän on harrastanut hevosia lähes koko elämänsä. Tuo naapuritallin pitäjä on arvostamani eläintekouluttaja Tuire Kaimoin suosittelemia oppilaita ja on eläintekouluttaja itsekin. Hänen tyylinsä on vähintään yhtä lempeä kuin omani ja siksi uskallan antaa hevoseni Jasminin huomaan. Teemme tuntisuunnitelmat yhdessä ja mikäli sinulle tulee jokin hyvä idea niiden kehittämiseen tai mitä vaan mieltä askarruttavaa ole rohkeasti Riinaan yhteydessä. Toivon että yhteistyömme kantaa hedelmää ja saamme nauttia Jasminin virkistävästä tyylistä jatkossakin.

Sointu rukalla on jo kolmas korvatulehdus hänen pienen elämänsä aikana(vasta 1-vuotta). Olen saanut todentaa vanhemman rakkautta tämän yhden vuoden aikana jo todella, kun neito on sairastanut miltei joka kuukausi jotakin. Onneksi meillä on hyvät isovanhemmat, eikä tunteja ole jatkuvasti tarvinut perua näiden sairasteluiden vuoksi. Ymmärrän kuitenkin myös teitä, kun varmaan harmittaa että olen joutunut vähintäänkin siirtämään ryhmiä viikonlopuille yms. Nyt toivon mukaan saamme hieman helpotusta Jasminin kautta tähän.
Itse koen syyllisyyttä kaikin puolin:

-en ole sairaan lapsen kanssa

-hevoset jää liikuttamatta (saatika nuorten hevosten kouluttaminen)

-asiakkaat joutuvat yllättäviin tilanteisiin (hankala järjestää kyytejä yms)

-tallin hoito on kiireistä (jäätävä kaaos)

-asiat unohtuvat (sairaan lapsen kanssa nukkuminen ei suju) ->noloja tilanteita

Onneksi iso osa teistä on vanhempia itsekin! Kiitos joustamisesta ja tuesta toimintaan. Kiitoksena kaikesta haluan antaa teidän tuoda ilmaiseksi “ekaa kertaa” ratsaille omia läheisiä. Ainut mitä vaaditaan on että hänellä on vakuutus joka korvaa jos jotain sattuu hevosten kanssa omastatakaa. Tämä on mahdollista toteuttaa joko ennen tai jälkeen tuntien ja viikonloppuisin riippuen sinun osaamistasostasi. Tähän voit ilmoittautua whatsuppilla. Tämän lahjan arvo on noin 35-60euroa.
Tämä lahja täytyy lunastaa maaliskuun loppuun mennessä ja saattaa olla ainutlaatuinen tilaisuus.

This slideshow requires JavaScript.

Kaverini lähetti mulle upeita kuvia reissustaan Espanjaan. Kuvissa mennään heidän kansallispuvuissaan. Olisi hienoa mennä tällaista pukuratsastusta joskus!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sairastuvasta terveisiä

 1. Kristiina says:

  Täysi ymmärrys pienen lapsen äitiä kohtaan! Äitiyteen on sisäänkirjoitettu ainainen riittämättömyydentunne, joten älä kanna syyllisyyttä. Tytöt käyvät tallillasi pitkälti siksi, että otteesi ja asenteesi sekä hevosia ja että ratsastajia kohtaan on niin hieno ja kunnioittava. Peruutuksia tulee kaikessa harrastustoiminnassa ja niidenkin sietäminen kasvattaa ja kuuluu elämään! Upeaa työtä teet Riina. ❤

 2. Jonna Tähtivaara says:

  Hei Riina 😍 voi sinua, eihän sille mitään voi, jos sairastaa pieni tai iso! Kyllä kaikki ymmärtää 💜
  Ja aina voit minultakin apuja pyytää, jos vaan tarttet. Tulen ihan mielelläni tekemään ihan mitä vaan (ja ihan ilmatteeks ☺).
  Sinun tallisi on lämmin ja kutsuva, hevosesi äärimmäisen ystävällisiä ja sinä mahdottoman ihana!!

 3. majantalli says:

  Kiitos ystävällisistä sanoista! Tämä on ollut kyllä melkoinen oppimatka vanhemmuuteen <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s