Tänä viikonloppuna 25.-26.3.

Vihdoin pääsemme pimujen kanssa kilpailuihin. Huomenna Sulo pääsee esteradalle. Sunnuntaina puolestaan Enkeli ja Tapsa starttaavat kouluradalla. Viime viikot ovat sujuneet treenien parissa. Tytteli ja Heiskasen Hanna ovat päässeet minun ja Jasmin lisäksi ohjaamaan valmennettavia ratsukoita.

Mikäli sinä haluat ratsastamaan tänä viikonloppuna on se mahdollista. Voit ehdottaa oman ratsastusryhmäsi whatsappissa mitä tekisimme. Aikataulut ovat kuitenkin melko rajoittavat. Lähdemme lauantaina kilpailuihin viimeistään klo15 ja sunnuntaina kisat loppuvat viimeistään klo15. Jos emme saa muuta ryhmää innostumaan voi heppoja vaikka vuokrata.

 

Haaveilen järjestäväni KÜR-ratsastuspäivän, jolloin saat valita kappaleen jonka tahdissa esität ratsastusta tai temppuja haluamallasi hevosella. Siihen voi myös pukeutua haluamallaan tavalla. Voidaan kuvata suoritus niin saat kivan muiston tämän hetken lempparihevosesi kanssa. Tämä voisi olla vastaavanlainen leiripäivä kuin ne heppanaamiaiset!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s