Tänä viikonloppuna 25.-26.3.

Vihdoin pääsemme pimujen kanssa kilpailuihin. Huomenna Sulo pääsee esteradalle. Sunnuntaina puolestaan Enkeli ja Tapsa starttaavat kouluradalla. Viime viikot ovat sujuneet treenien parissa. Tytteli ja Heiskasen Hanna ovat päässeet minun ja Jasmin lisäksi ohjaamaan valmennettavia ratsukoita.

Mikäli sinä haluat ratsastamaan tänä viikonloppuna on se mahdollista. Voit ehdottaa oman ratsastusryhmäsi whatsappissa mitä tekisimme. Aikataulut ovat kuitenkin melko rajoittavat. Lähdemme lauantaina kilpailuihin viimeistään klo15 ja sunnuntaina kisat loppuvat viimeistään klo15. Jos emme saa muuta ryhmää innostumaan voi heppoja vaikka vuokrata.

 

Haaveilen järjestäväni KÜR-ratsastuspäivän, jolloin saat valita kappaleen jonka tahdissa esität ratsastusta tai temppuja haluamallasi hevosella. Siihen voi myös pukeutua haluamallaan tavalla. Voidaan kuvata suoritus niin saat kivan muiston tämän hetken lempparihevosesi kanssa. Tämä voisi olla vastaavanlainen leiripäivä kuin ne heppanaamiaiset!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s