Tuleva viikonloppu

Ensi viikonloppuna on mahdollista päästä yksityisvalmennuksiin. Mikäli sinulla on innostusta sellaiseen laitappa whatsappia Riinalle. Mikäli haluat keksiä jotain muuta kivaa viikonlopulle voit ideoida siitä oman ratsastusryhmäsi whatsappissa niin katsotaan saadaanko ryhmä kasaan.

Viime viikonlopun kisat eivät olisi voineet mennä paremmin. Sulppa sai taitavan ratsastajansa kanssa sekä 60- että 70cm radoiltaan puhtaat suoritukset! Sulo ei pudottanut edes verkkaesteitä. Todella hyvää työtä siispä ja kaksi ruusuketta.
Tapsalla ratsastava neitokainen puolestaan voitti kouluratsastuskilpailunsa ja he saivat ruusukkeen lisäksi voittoloimen! Samassa luokassa kilpaili myös Enkeli ratsastajineen ja he tulivat kolmansiksi. Osallistujia oli miltei 10 eli erittäin hyvä suoritus tytöiltä. Arvelisin heidän olleen luokan nuorimmat ratsastajat. Ratsastus onkin siitä jännä laji, että naiset, miehet ja lapset voivat kilpailla samoissa luokissa.

Minä olen erittäin ylpeä “opena” tästä kaikesta!

Pätkä siskontyttöni Pepin yksityistunnilta. Kaikkien täytyy vaan jaksaa reenata. Lopussa tulee jo hirmu hyvä onnistuminen!

 

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s