Tuleva viikonloppu

Ensi viikonloppuna on mahdollista päästä yksityisvalmennuksiin. Mikäli sinulla on innostusta sellaiseen laitappa whatsappia Riinalle. Mikäli haluat keksiä jotain muuta kivaa viikonlopulle voit ideoida siitä oman ratsastusryhmäsi whatsappissa niin katsotaan saadaanko ryhmä kasaan.

Viime viikonlopun kisat eivät olisi voineet mennä paremmin. Sulppa sai taitavan ratsastajansa kanssa sekä 60- että 70cm radoiltaan puhtaat suoritukset! Sulo ei pudottanut edes verkkaesteitä. Todella hyvää työtä siispä ja kaksi ruusuketta.
Tapsalla ratsastava neitokainen puolestaan voitti kouluratsastuskilpailunsa ja he saivat ruusukkeen lisäksi voittoloimen! Samassa luokassa kilpaili myös Enkeli ratsastajineen ja he tulivat kolmansiksi. Osallistujia oli miltei 10 eli erittäin hyvä suoritus tytöiltä. Arvelisin heidän olleen luokan nuorimmat ratsastajat. Ratsastus onkin siitä jännä laji, että naiset, miehet ja lapset voivat kilpailla samoissa luokissa.

Minä olen erittäin ylpeä ”opena” tästä kaikesta!

Pätkä siskontyttöni Pepin yksityistunnilta. Kaikkien täytyy vaan jaksaa reenata. Lopussa tulee jo hirmu hyvä onnistuminen!

 

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s