Yleismaailmallisia ajatuksia

Elikkäs nyt kun on välillä sellaisia viikonloppuja, etten ole kehitellyt mitään toimintaa liittyen omiin menoihini, joita on vaikeaa aikatauluttaa ennalta, voit silti ehdottaa toimintaa hevosille esim whatsappilla. Toiminta voi olla esimerkiksi vuokraamista, yksityistunti tai estehyppyä. Hevosille ei tee hyvää lomailla, vaikka minun on välillä yritettävä olla aloillani tai mentävä perheen epäaikataulun mukaan (mieheni ei tykkää aikatauluttaa perheen menoja viikonloppuisin).

Leirit on nyt sovittu ja ensimmäinen olisi pienimmille. Loput kaksi vähän hurjempia!

leiri2017

Kesän aikana olisi kivaa saada uusia ratsastajia perehdytettyä mukaan niin syksyllä voisimme perustaa uusia ryhmiä! Haaveilen maneesista, mutta sitä ei voi rakentaa ennen kuin on suurempi asiakaskunta. Toisaalta ratsastuskoulu ei ole haaveeni. Niinpä jos löydän oikean ratsastuskouluyrittäjän, voisi hän hevosineen ottaa sen asiakseen ja minä saisin jatkaa taiteilua teidän kanssanne omalle tyylilleni uskollisena.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s