Yleismaailmallisia ajatuksia

Elikkäs nyt kun on välillä sellaisia viikonloppuja, etten ole kehitellyt mitään toimintaa liittyen omiin menoihini, joita on vaikeaa aikatauluttaa ennalta, voit silti ehdottaa toimintaa hevosille esim whatsappilla. Toiminta voi olla esimerkiksi vuokraamista, yksityistunti tai estehyppyä. Hevosille ei tee hyvää lomailla, vaikka minun on välillä yritettävä olla aloillani tai mentävä perheen epäaikataulun mukaan (mieheni ei tykkää aikatauluttaa perheen menoja viikonloppuisin).

Leirit on nyt sovittu ja ensimmäinen olisi pienimmille. Loput kaksi vähän hurjempia!

leiri2017

Kesän aikana olisi kivaa saada uusia ratsastajia perehdytettyä mukaan niin syksyllä voisimme perustaa uusia ryhmiä! Haaveilen maneesista, mutta sitä ei voi rakentaa ennen kuin on suurempi asiakaskunta. Toisaalta ratsastuskoulu ei ole haaveeni. Niinpä jos löydän oikean ratsastuskouluyrittäjän, voisi hän hevosineen ottaa sen asiakseen ja minä saisin jatkaa taiteilua teidän kanssanne omalle tyylilleni uskollisena.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s