Kesä lähestyy!

Mikäli sinä vietät kesän pääasiassa kotosalla voit olla kaipaamani henkilö vastuuhevosteamissäni. En nimittäin millään saa ratsastettua kaikilla heposillani kesällä! Kuten aikaisemminkin kortit venyy kesä-heinäkuun ja elokuussa alkaa taas normaali viikkorytmi.

Kesän tunneista sovimme siispä erillisesti kotisivujen tai whatsappin kautta vähän niin kuin aikaisempinakin kesinä. Tämän kesän muutoksena tulee tämä vastuuhevosteam. Osan porukasta kutsun tehtävään lähi viikkoina. En kuitenkaan usko, että keksin välttämättä juuri sinua. Niinpä voit ilmaista kiinnostuksesi esim yksityis whatsappina. Lukaise kuitenkin vastuuhevossivu vanhempiesi kanssa ennen kuin otat yhteyttä, että vältyn turhilta viesteiltä, kiitos!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kesä lähestyy!

  1. Sanna K. sanoo:

    Miten vastuuhevossysteemi toimii käytännössä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s