Kesä lähestyy!

Mikäli sinä vietät kesän pääasiassa kotosalla voit olla kaipaamani henkilö vastuuhevosteamissäni. En nimittäin millään saa ratsastettua kaikilla heposillani kesällä! Kuten aikaisemminkin kortit venyy kesä-heinäkuun ja elokuussa alkaa taas normaali viikkorytmi.

Kesän tunneista sovimme siispä erillisesti kotisivujen tai whatsappin kautta vähän niin kuin aikaisempinakin kesinä. Tämän kesän muutoksena tulee tämä vastuuhevosteam. Osan porukasta kutsun tehtävään lähi viikkoina. En kuitenkaan usko, että keksin välttämättä juuri sinua. Niinpä voit ilmaista kiinnostuksesi esim yksityis whatsappina. Lukaise kuitenkin vastuuhevossivu vanhempiesi kanssa ennen kuin otat yhteyttä, että vältyn turhilta viesteiltä, kiitos!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Kesä lähestyy!

  1. Sanna K. says:

    Miten vastuuhevossysteemi toimii käytännössä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s