Meidän puuhat ovat siirtyneet WhatsAppiin

Täällä on nyt hiljaista, vaikka tallilla on tapahtumaa miltei joka päivä. Ilmoitukset erinäisestä tarjonnasta tulee nykyään whatsappiin. Mikäli en ole muistanut lisätä sinua ryhmään laitappa muistutusta tulemaan.

Asiakkaita etsimme lisää. Alkeis-, jatko-, sekä kokeneiden ryhmiin mahtuu hyvin. Esteporukkaa kaipaamme säännölliseen harjoitteluun. Erityisesti poneilla pitäisi päästä vielä enemmän hyppäämään.

Kenttää on laajennettu miltei äärimmilleen. Tarvittaessa siihen saa nyt kaksi ratsastuskenttää n.20x40m samaan aikaan. Myös valaistusta on uusittu jo kentälle ja toivottavasti pian myös muualle.

Osa hevosista on siirtynyt kengättömyyteen, joka sopiikin hyvin tallin luontaishenkeen. Eihän hevonen ole syntynyt rautakengät jalassaan. Tietenkin koska meidän hepat on miltei kaikki olleet kuitenkin suurimman osan elämästään kengässä tähän totuttelu vie aikansa. Ulkomailla tehdyissä tutkimuksissa kengättömyydestä on saatu uskomattomia tuloksia mm hevosten jalkavaivojen ennalta ehkäisyssä/hoidossa! Tämä vaatii kyllä omistajalta paljon mielenkiintoa, sillä ilman kenkiä hevosten kaviot eivät voi olla huoltamatta viikkotolkulla. Niinpä minäkin kävin aiheeseen liittyvän koulutuksen ja olen nyt ihan kaviohullu..
Maastoihin on tarvinut ostaa hevoslenkkarit, jotka onkin todella mielenkiintoisia. Ne näyttää miltei ihmisten tarralenkkareilta. Niitä meillä on nyt ikkunalauta tulvillaan. Mikäli liukkaat yllättää voi hevosille liimata jalkaan glushut eli liimakengät hokeilla. Toki lenkkareihinkin saa hokkeja ja niilläkin voi hädäntullen tarhata yms.

Tallissa asuu nykyään Ulpu-possun lisäksi, kolme lammasta, sekä Kettu-kissan siskonpoika Tulivuori. Uusia asukkaita saa paijata, mutta jättäkää ruokinta minun hoitaakseni.

Syksyisiltä maastolenkeiltä muutama kuva. Kelit on suosineet meitä. Instagramista näet uusinakuvia ja videoita @riinamajantalli.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s