Kotisivut kokevat nyt muutoksia

Antakaa anteeksi, jos täältä poistuu jotakin mistä juuri sinä pidit. Palautetta antamalla voit vaikuttaa sisältöön. Myös kirjoitusvirheistä saa huomauttaa tai epäselvistä ohjeista, sillä niin kuin olette ehkä joskus huomanneet ei kirjallinen lahjakkuuteni aina kukoista!

Lupaan laittaa oikolukijan vielä asialle.

Nyt näyttää siinä mielessä mukavalta, että poni esteryhmämme viikonlopuille taitaa viimein toteutua enää yksiratsastaja puuttuu. Olemme saaneet kasaan myös pari pienryhmää. Näitä saisi tietenkin olla enemmänkin, sillä hevosia on PALJON. Pienestä kaikki lähtee vai mitä. Hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset verrattuna teollisempiin talleihin.

Tarhan pohjan uudistus alkaa olla mukavassa vaiheessa. Alapuomin valaistuskin pian kunnossa. Tosin nälkä kasvaa syödessä ja nyt olisi niiiin hienoa saada vielä yläpuomille muutakin kuin tunnelma valoa.

Talliin tuli joulu. Ihanat eri kokoiset lapsukaiset olivat mukana auttamassa. Muistatte vielä tuoda ne käytetyt (ei myrkytetyt) joulukuuset hepoille joulun jälkeen niin johan ne ovatkin mielissään. Pikkujouluissa annetut havut on jo syöty. Vikellys ja kynttilä maasto kruunasivat joulumme.

Hööksin turvallisuus illasta jäi käteen, että turvaliivi pitää laittaa päälle takin alle jo kotoa lähtiessä ja kypärästä tulee löytyä joko VG1 tai CE1384/2017 merkintä. Ostin uudet lainakypärät hyllyyn. Kypärien hinnat alkoivat noin 50eurosta. Eli ei ihan kauhean kamala sijoitus ainakaan pukinkontissa. Tietenkin saatte lainata myös meiltä, mutta älkää ryövätkö! Osa lainatavaroista ei ole löytänyt takaisin talliin.
Jouluhevosen voitti Rebekka ja pari muuta lahjottiin pienemmillä palkinnoilla.
Onnea heille!

Tallilla oli estekisat. Niitä ei pidettykään aivan normaalisti. Laitoimme estesilmän koetukselle. Arvostelussa huomioitiin hevosen ja ratsastajan siisteys. Ratsastusradan teiden suunnittelu, -toteutus ja aika.
Voittajiksi selvisivät seuraavanlainen kolmikko: Emi ja Missi, Jasmiina ja Saimi Kinkulla. Onnea heille! Tämä kolmikko oli vaikea jakaa sijoille, joten sovimme että kaikki voittivat.

Eikä tässä vielä kaikki. Itsenäisyyspäivälle ehdotettu kulkue saatiin järjestettyä. Pääsimme matkaan miltei kaikilla tallin ratsuilla. Keli oli mitä paras. Edellis iltana satoi kunnolla lunta. Muut tuunasivat hevoset ja minä sain viimein pestä/leikata niiden hännät. Voin kertoa että se, harjojen tuunaus ja jalkojen pesu, plus likaisen hevosen harjaus varsinkin karvanlähtöaikana on mun lempi puuhaa….kun vain olisi hyvin aikaa tehdä ne. Samoin lakaisu ja varusteiden pesu/rasvaus.

Katri

 

 

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s