Syksyistä menoa

Kaksi hevosistamme löysivät uuden ihmisen. Toivottavasti heillä sujuu mukavasti ratsukkoina. Riina pysyy tukena elämän mutkaisella kaviopolulla kuitenkin aina.

Syyslomalla leireilimme oman tallin porukalla teemoin ja retkimeiningein. Joulu- ja hiihtolomalla voidaan leireillä kysynnän mukaan. Samoin melkein joka viikonloppu.

Tallin valaistusta on tehostettu ja meillä on nyt oma “valokupla” kenttänä. Mikäli joku kokee olevansa taiteellisesti lahjakas tässä hommassa soita rohkeasti Riinalle. Hän haluaisi jonkin valotaideteoksen. Tarhojen pohjia on myös uusittu. Varusteita uusitaan pikku hiljaa. Uudet loimet saivatkin jo muta kuorrutuksensa. Huomatkaa kysyä neuvoa niiden laittoon mielummin,kuin että ne hajoavat väärin asennettuina.

Meillä on ollut huonoa tuuria ja kolme tallimme suosikki ratsuista ovat olleet sairaslomalla. Kaikki ovat tarvinneet erityistä huolenpitoa niin eläinlääkärin, kengittäjän, kuin tallityön puolesta. Kaikkien pitäisi kuntoutua täysin, kun vain jatkossa pidämme hevoset poissa kovilta urilta. Kunpa muut pysyisivät edes semi terveinä.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Syksyistä menoa

  1. Sanna says:

    Ketkä kaksi hevosta on myyty?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s