Syksyistä menoa

Kaksi hevosistamme löysivät uuden ihmisen. Toivottavasti heillä sujuu mukavasti ratsukkoina. Riina pysyy tukena elämän mutkaisella kaviopolulla kuitenkin aina.

Syyslomalla leireilimme oman tallin porukalla teemoin ja retkimeiningein. Joulu- ja hiihtolomalla voidaan leireillä kysynnän mukaan. Samoin melkein joka viikonloppu.

Tallin valaistusta on tehostettu ja meillä on nyt oma ”valokupla” kenttänä. Mikäli joku kokee olevansa taiteellisesti lahjakas tässä hommassa soita rohkeasti Riinalle. Hän haluaisi jonkin valotaideteoksen. Tarhojen pohjia on myös uusittu. Varusteita uusitaan pikku hiljaa. Uudet loimet saivatkin jo muta kuorrutuksensa. Huomatkaa kysyä neuvoa niiden laittoon mielummin,kuin että ne hajoavat väärin asennettuina.

Meillä on ollut huonoa tuuria ja kolme tallimme suosikki ratsuista ovat olleet sairaslomalla. Kaikki ovat tarvinneet erityistä huolenpitoa niin eläinlääkärin, kengittäjän, kuin tallityön puolesta. Kaikkien pitäisi kuntoutua täysin, kun vain jatkossa pidämme hevoset poissa kovilta urilta. Kunpa muut pysyisivät edes semi terveinä.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Syksyistä menoa

  1. Sanna sanoo:

    Ketkä kaksi hevosta on myyty?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s