Hankalaan tilanteeseen täytyy suhtautua vakavasti

Tämän hetken tiedote

Meillä ratsastetaan miltei normaalisti,joten tervetuloa,kunhan huomioit tämän:

Nyt kannattaa jäädä kotiin,jos yhtään on kipeä/nuhainen/yskäinen olo samoin, jos kuuluu riskiryhmään tai olet matkustanut/tavannut jonkun joka on. Olemme päätyneet tallin suhteen minimoimaan riskin laittamalla hevoset teille valmiiksi ja pois. Ratsastuksessa ulkoilmassa harvoin taudit samaan tapaan tarttuu kuin esim kouluissa, mutta jotta saamme riskin mahdollisimman minimiin kannattaa käyttää hanskoja ja käydä vain ratsastamassa. Pidetään tunnit kaijuttimen kanssa nämä viikot niin vältämme turhaa kontaktia. Mikäli ryhmät kutistuu pyrimme yhdistämään niitä. Toivottavasti kaikki pysyy terveinä 🌸 olette ajatuksissamme terkuin Riina ja muu henkilökunta!

Turpaterapia auttaa aina ja vie ajatukset muualle!!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s