Puuhaa kesälle!

Kenttäratsastukseen tutustuminen

Tervetuloa mukaan tutustumaan kenttäratsastuksen saloihin. Alkuun käymme läpi pienen teorian kenttäratsastuksesta, minkä jälkeen kokeilemme kenttäratsastuksen osa-alueita ratsain. Tavataan keskiviikkona 10.6. klo 8.00 tallilla ja puuhaillaan yhdessä noin kolme tuntia. Hinta tälle tehosetille on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.

Estekilpailuihin valmistautuminen

Käymme läpi teoriaa esteratsastuksessa kilpailemisesta. Rakennetaan esterata ja tutustutaan siihen. Harjoitellaan verryttelemään hevonen esterataa varten sekä ratsastetaan esteradat. Tavataan tallilla maanantaina 8.6. klo 8.00. Tehosetti kestää noin kolme tuntia ja hinta on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.

Monipuolinen maastoilu

Käydään läpi teoriaa maasto- sekä matkaratsastuksesta. Teorian jälkeen pääsemme monipuoliseen maastoon harjoittelemaan hevosten kanssa. Nähdään tallilla perjantaina 12.6. klo 8.00 ja varaa aikaa talleiluun noin kolme tuntia. Hinta tehosetille on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.p

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s