Tunnit pyörivät läpi kesän

Olen laittanut perustunneista poikkeavaa tekemistä myyntiin meidän facebook-sivujen kautta. Kuten leirit,kurssit, yms. Tulkaa ihmeessä tutustumaan. Saamme pitää ihanan Ellu-open ainakin ensi kesään asti tiimissämme. Tietenkin lääkiksen pääsykokeet vaativat varmasti lukulomaa,mutta onneksi meitä opeja piisaa.

Syyskausi tulee myyntiin Hopotiin pian ja kauppaankin kaikki tunnit tänä vuonna kausikortein. Kausi alkaa heti elokuussa. Tietenkin meille voi myös tulla irtotunneille. Tarkoitus on kuitenkin pitää hevoset, niiden varusteet ja puitteet kunnossa, sekä saada kaikkien työntekijöiden palkat maksettua siksi päädyin näin “hurjaan” ratkaisuun. Toinen vaihtoehto olisi nostaa hintoja,jottatalvesta” selvittäisiin,vaikka jotku jäisivät talvitauolle. Mehän ei kamalilla keleillä ratsasteta,joten sinänsä maneesin puute ei kamalasti harmita. Tietenkin tunnin voi myös perua samana päivänä,jos keli ei innosta ulkoilemaan. Vaatetuksesta saa vinkkejä opelta(nimim kokemusta on:ope on noin kuusituntia ulkona,kun ratsastaja vain yhden).

Parhaiten tunnin varaus onnistuu tekstiviestillä tai whatssappilla numeroon 0451119422,kunnes saamme hopotin käyttöön. Sen jälkeen toki myös,jos hopoti ei ole sinulle tuttu.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s