Ratsimaan meille

Avasimme lisää ratsastuspaikkoja. Hintamme nousevat hieman vuodenvaihteessa,joten kannattaa nyt napata paikka jopa ensi kevättä varten niin pääset samaan 500€=20krt hintaan kesään saakka. http://www.hopoti.com

Tallillamme ei ole varsinaisia kursseja,koska kaikki ratsastavat meillä vuodesta toiseen ja kehittyvät ryhmänä. Toivomme uusia rohkeasti mukaan, sillä yhdessä kasvatamme varsat aikuisiksi ja uusiksi ratsuiksemme. Kuten kuvassa näkyvät “varsat” nf jori ja sh piipi,jotka ovat nyt jo tuntikäytössä. Ensi vuonna ratsun alkeita pääsee opiskelemaan sh:t Henttu ja Huputiti. Tämän vuoden ratsukoulussa on ollut ensi vuonna tuntikäyttöikään tuleva pv Kille.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s