Maastokortti

Nytpä laitettiin tulille tai hangille talven kunniaksi maastoratsastuskortti yksityisesti. Aikaa touhuun menee kaikenkaikkiaan kahdesta kolmeen tuntia ja ajankohdaksi sopii esimerkiksi sunnuntait tai jos sinulla on päivällä sattumoisin aikaa arkisin niin nekin. Kortteja ei myydä kuin muutama,ettei tule tallikalenteri aivan täyteen buukattua. Meillä sinun ei tarvitse kulkea maastossa välttämättä asfalttitien reunaa lainkaan ja on mahdollista päästä muuallekin,kuin tallin pihapiirin lenkeille. Se mihin päädymme riippuu täysin ratsastajan tasosta. Hintaa kolmen kerran kortille tulee 255€ ja sen ostaminen tapahtuu http://www.hopoti.com kautta. Ajankohta katsotaan sinulle sopivaksi numerosta 0451119422. Kortti sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s