Hynttyyt yhteen vai miten se meni

Minun ja Jennyn lisäksi meillä opettaa nyt myös muutama yrittäjä. Meillä on pienryhmiä maanantaisin ja perjantaisin normiryhmien lisäksi. Keskiviikon kurssitoiminta on melko uusi juttu. Perusryhmiin pääsee mukaan irtotunnein ja niistä saa hopotiin päälle ns automaattisen ilmoituksen,jos haluaa. Irtotuntien hinnat oli nostettava kattoon,jotta saamme ne kannattaviksi eli ostaessasi useamman kerran kortin tai kurssin pääset tietysti edullisimmin. Niistä voit kysyä suoraan tallin numerosta 0451119422 tai löydät lisää,jos seuraat meitä somessa(fb tai ig).

Kesän kaksi ekaa viikkoa tulevat olemaan leirien aikaa ja kesälle itsessään tulee myyntiin 5x kortteja. Elokuussa alkaa syyskausi ja toivon että meillä on yrittäjien kesken silloin tarjota kaikille jotain kivaa.

Toivottavasti saadaan sinut myös meille ja saisit kokea sen elämyksen miten hevosen kanssa on mahdollista vuorovaikuttaa mahdollisimman pienin avuin.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s