Leirikirje

Leirikirje!

Hei vaan leiriläiset, pian päästään viettämään huippu hetkiä kivalla porukalla hevosten parissa. Laidunkausi starttaa todennäköisesti juuri samalla hetkellä,kun se on hieman myöhässä tänä vuonna. Toivottavasti saadaan ihania aurinkoisia päiviä paljon ja päästään nauttimaan yhteisiä hetkiä jopa veden äärellä.

Muistetaan kuitenkin ottaa sopivat ohuet pitkähihaiset paidat matkaan niin ratsastus sujuu lämpötilasta huolimatta myös maastossa,jossa on mahdollista kehitellä erinäisiä vaelluksia ja retkiä. Saadaksemme just sulle passelit eväät matkaan ilmoita erikoisruokavaliot tekstiviestillä 0451119422. Aurinkorasva kannattaa laittaa jo kotona niin vältämme palamista ja vaikka olemmekin kypärät päässä miltei joka hetki on hyvä laittaa mukaan myös huivi tmv lippis, ettei auringonpistos ala vaivata. Nesteytyksestä pidetään huoli omalla urheilu/juomapullolla jonka voi ottaa mukaan,vaikka retkireppuun.
Kesäinen sadekaan ei menoa haittaa,kun mukana on sopivasti vaihtovaatetta ja sadehousut, takkejahan tallilta löytyykin. Saapas on parasjalkine kurakelin sattuessa.

Aloitetaan aamu viimeistään klo9-10 ja lopetellaan klo16. Leiriaitta on tarpeentullen käytössämme eli yöpyminen retkiolosuhteissa on mahdollista. Ruokailemme tallin puolesta vasta puolilta päivin kotiruokaa,joten kannattaa syödä tuhti aamiainen.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s