Syyskauden tunnit on varattavissa hopotissa

Seuraava kausi elokuusta jouluun 20x on nyt saatavilla. Opettajina kaudella on minun ja Jennyn lisäksi Jutta ja Minna. Molemmat ovat olleet ikänsä hevosten kanssa ja tietotaidon määrä on uskomaton. En tiedä onko missään muulla tallilla opettamassa itse näin konkareita tyyppejä.

Meillä opettajat vaihtelevat päiviä ja samoilla ryhmäkorteilla voit halutessasi käydä myös toisena päivänä ratsastamassa. Niinpä saat ilon irti meistä kaikista. Jennyn ja minun parhaat puolet on suurin kokemus juuri näistä hevosista. Lempeys on pääperiaate meidän hevosten kanssa. Jutta onkin meistä eniten se perinnevalmentaja ja äärimmäisen hyvä työssään. Minna taas pehmeistä pehmein ja halutessasi saat häneltä oppia vaikkapa kuolaimetta/varusteetta ratsastukseen.

Meillä ratsastaessassi sinun on mahdollista saada pitää hevosta kuin omaasi esim puoliylläpidolla tai alkaa niiden hoitajaksi. Ratsastustyyli on hieman eri,kuin perinteinen mutta laji on täynnä muunnoksia. Tarkoitus onkin hyödyntää kaikista kivuttomimpia menetelmiä kuten puhallus tai hellitys mieluummin kuin voima. Ennen kuin löydät tämän pehmeyden hevoset todennäköisesti eivät tunnu sen kummemmilta,kuin että puhutte eri kieltä yleensä se tuntuu laiskuudelta tai yli reippaudelta.

Tein kyselyn säistä ja niiden vaikutuksesta meillä ratsastukseen, lyhyesti jengi oli sitä mieltä ettei ole vaivannut,kun vaatetus on kunnossa. Hevosemme on säissä konkareita ja myös niille löytyy tarvittaessa sadetakit jopa varusteiden päälle. He puhuivat myös luonnon kauneudesta eri vuodenaikoina ja vapauden tunteesta. Myrskykelin tullen ratsastus peruuntuu tai siirtyy= saat siitä kortin. Mikäli sää on sinulle huono voit perua sen itsekin ja käyttää toisella kertaa.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s