Ratsastustunnit

Kyselin somen kautta toiveita ja nyt tarjonta kutakuinkin vastaa sitä mitä kyselyissä kävi ilmi. Teimme muutaman ryhmän lisää joihin voit tulla mukaan. Tarjonta kaikenkaikkiaan näyttää tältä:

Maanantaina on valmennussuuntaista ratsastusta. Molemmat ryhmät ovat tasoa 4 eli haastavin mitä löytyy. Klo 18 normiryhmä on täynnä, klo19 pienryhmä ei ole täynnä. Sopisi kokeneelle pienelle tai suuremmalle ratsastajalle. Pikkuponit eivät ole ollenkaan töissä joten esim sen kokoiselle ns vakkaripikkuponi valmennuksesta kiinnostuneelle paikka olisi aivan huippu.

Tiistaina klo18 normiryhmä tasoa 2 eli meillä ns aloittelevimpia on täynnä, mutta klo19 pienryhmässä tasoa 3 eli kokeneiden ryhmässä olisi mukavasti tilaa.

Keskiviikkona molemmat normiryhmät ovat tasoa 3. Klo18 ryhmä täyttyi niin nopeasti, että perustimme toisen klo19 ja siihen mahtuu vielä mukavasti.

Torstaina molemmat normiryhmät ovat tasoa 2 ja tässä toivottiin aikaisempaa ajankohtaa. Niinpä nyt aloitimme jo klo 17 joka täyttyi heti ja jatkoimme toisen klo18 johon mahtuu kivasti mukaan vielä.

Perjantaina on jälleen luvassa enemmän valmennusajatusta pienryhmissä ja tasot ovat klo17 hyppyryhmällä 3 ja klo18 kouluryhmällä 2. Molemmissa ryhmissä on tilaa.

Lauantaina on pelkkiä normiryhmiä. Klo12 tason 3 ja klo13 tason 2 ryhmässä on yksi paikka. Hyppyryhmässä klo14 on hyvin tilaa,mutta olisi hyvä että osa ratsastajista olisi rohkeita ja kokoa pony,jotta saamme myös esteponimme käyttöön.

Sunnuntaina toivon että saisimme järjestettyä esim maastoja tai muuta kurssitoimintaa tai jos jotku haluaa kilpailla niin vaikkapa sellaista.

Hopotista löytyy nyt myös 10x kortit ryhmiin! Käy siis varaamassa http://www.hopoti.com ja tule mukaan tukemaan meidän tallin hevosten luonnonmukaista elämää.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s