Kesäkortit hopotista

Meidän omat asiakkaat harrastavat ratsastusta läpi syksyn, talven ja kevään,mutta lomailevat pääsääntöisesti kesän niinpä nyt tuli sopivat kortit kehiin just sulle joka ratsiikin kesän. Kortteja saa käyttää jo nyt niin ehtii sit lomalla hengähtääkin.

Kesän aikataulu sopii meille just sun toiveiden mukaan eli laitathan toivetta suoraan Riinalle 0451119422,jos sulla sellaisia on.

Meidän hevoset lomailee vuoron perään,joten se ei vaikuta tuntien pitoon. Kylmäveristen kaviokuumeriskin vuoksi lomat sijoitellaan se huomioon ottaen. Laitumille kaikki eniveis pääsee aina ja sikäli kesä tuntuukin lomalta,vaikka vähän hommia siinä yhteydessä tehtäisiinkin.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Kesäleirit

6.-10.6. ja 13.-17.6. tasolle 2-4. Tänä vuonna ratsastus toteutuu pienryhmissä ja sitä on 2h/pv. Ohjattua toimintaa klo8.30-16.30. Hinta 590€, jonka saa maksaa kolmessa osassa ennen leirin alkua.
Mikäli et jostain syystä pääsisi voit käyttää rahan meidän muihin tuotteisiin.

Varaus majantalli@gmail.com viestillä leiri 1 tai leiri 2. Jos varaat viikon sisään saat sen messutarjouksella miinus 100€.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Hevosmessuille

Kyllä viimein ne järjestyy! Tule sinäkin. Mekin olemme siellä ihan omalla kojulla.

Meidän leirit tulee myyntiin silloin ja nehän ajankohtana sijoittuvat kesäloman kahdelle eka viikolle. Messuviikonloppuna paikat pyritään täyttämään täysin. Tänä kesänä meillä on vain kaksi leiriä jotka kestävät 5pv.

Messulippuja ja maastoilua arvomme somessa @
Posted in Majantalli | Leave a comment

Perusryhmät on täynnä, mutta muutamia paikkoja pienryhmiin löytyy vielä tälle keväälle

Osaaville on tilaa maanantain klo19 ja 20 ryhmissä ja perjantain klo17 esteillä, 18 ja 19 ryhmissä muille. Kevään kortiksi sopii joko 5x tai 10x kortit. Varaus tapahtuu http://www.hopoti.com ja kyselyt numerosta 0451119422.

Tietenkin saat tulla myös irtotunnille normiryhmiin,kun poissaoloja tulee miltei joka päivä. Tarkemmat tiedot näistä löydät myös hopotista!

Posted in Majantalli | Leave a comment

Hynttyyt yhteen vai miten se meni

Minun ja Jennyn lisäksi meillä opettaa nyt myös muutama yrittäjä. Meillä on pienryhmiä maanantaisin ja perjantaisin normiryhmien lisäksi. Keskiviikon kurssitoiminta on melko uusi juttu. Perusryhmiin pääsee mukaan irtotunnein ja niistä saa hopotiin päälle ns automaattisen ilmoituksen,jos haluaa. Irtotuntien hinnat oli nostettava kattoon,jotta saamme ne kannattaviksi eli ostaessasi useamman kerran kortin tai kurssin pääset tietysti edullisimmin. Niistä voit kysyä suoraan tallin numerosta 0451119422 tai löydät lisää,jos seuraat meitä somessa(fb tai ig).

Kesän kaksi ekaa viikkoa tulevat olemaan leirien aikaa ja kesälle itsessään tulee myyntiin 5x kortteja. Elokuussa alkaa syyskausi ja toivon että meillä on yrittäjien kesken silloin tarjota kaikille jotain kivaa.

Toivottavasti saadaan sinut myös meille ja saisit kokea sen elämyksen miten hevosen kanssa on mahdollista vuorovaikuttaa mahdollisimman pienin avuin.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Maastokortti

Nytpä laitettiin tulille tai hangille talven kunniaksi maastoratsastuskortti yksityisesti. Aikaa touhuun menee kaikenkaikkiaan kahdesta kolmeen tuntia ja ajankohdaksi sopii esimerkiksi sunnuntait tai jos sinulla on päivällä sattumoisin aikaa arkisin niin nekin. Kortteja ei myydä kuin muutama,ettei tule tallikalenteri aivan täyteen buukattua. Meillä sinun ei tarvitse kulkea maastossa välttämättä asfalttitien reunaa lainkaan ja on mahdollista päästä muuallekin,kuin tallin pihapiirin lenkeille. Se mihin päädymme riippuu täysin ratsastajan tasosta. Hintaa kolmen kerran kortille tulee 255€ ja sen ostaminen tapahtuu http://www.hopoti.com kautta. Ajankohta katsotaan sinulle sopivaksi numerosta 0451119422. Kortti sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Uusia kortteja

Pienryhmiin maanantaisin ja perjantaisin on nyt uudet kortit. Hopotista pystyt varaamaan nämä helposti. Alkeiskurssit tuli täyteen,mutta mikäli kysyntää riittää voin aloittaa uusia kursseja taas helmikuusta eteenpäin. Keskiviikon lyhyemmälle kurssille pääsee mukaan myös helmikuussa. Uudet kurssit ovat saaneet kovasti kehuja. Toivottavasti saadaan sinut myös mukaan.

Yksityisiä tai pienryhmätunteja voi kysyä Riinalta numerosta 0451119422, vaikkapa maastoon!

Posted in Majantalli | Leave a comment

Mitä meiltä voi ostaa 2022

Perusryhmätuntipaikan 600€ 20x
(paikkoja ma ja ti 18, ti ja to 16, sekä to 17 että la hypyt 14)

Keskiviikon klo19 parituntipaikan 305€/hlö 5x
tai kurssin klo18 165€ 5x

Pienryhmäpaikkoja ma klo19-21 tai pe 17-20 5x 250€

Yksityistunteja 85€

Alkeiskursseja  yksityisesti vielä 2 korttia 5x hintaan 395€

Rästikertoja on mahdollista käyttää maastoratsastukseen sunnuntaisin.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Vihdosta viimein meillä on tarjota alkeiskurssi

Kurssi kestää 5x ja saat valita itse tahdin. Varaa aikaa noin 2-3h per kerta niin ehditään harjoitella oikein huolellisesti. Kurssi käydään yksityisesti ja sillä on käyttöaikaa vuosi ostosta. Näitä myydään rajoitettu erä,joten osta omasi pian http://www.hopoti.com kautta. Hintaa kurssille tulee 395€ ja sen voi maksaa myös osissa. Käyttökerrat varaat suoraan Riinalta numerosta 0451119422,vaikkapa whatsappilla.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Uusia ryhmiä

Vuoden vaihteen jälkeen alkaa taas uusia ryhmiä ja kursseja. Otamme kortit käyttöön myös pienryhmissä. Tarjontaa ropisee somen kautta kaikkien tietoisuuteen. Tietenkin löydät meidät ja suurimman osan tarjonnasta myös http://www.hopoti.com kautta.

Toivottavasti saadaan sinut mukaan. Mikäli et ryhmiin mahdu sovi Riinan kanssa yksäreitä tai irtotunteja.

Ihanaa joulunaikaa!

Posted in Majantalli | Leave a comment