Uusi tuote

5x ratsastuskortti vain 150e. Sitä ei saanut hopotiin tällä nimellä niin jouduin laittamaan 10x korttina,mutta sen saa maksaa kahdessa osassa. Ole siispä kuulolla 0451119422,jos haluat ostaa tämän tuotteen.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Talvi

Mahtavin vuodenaika minun mielestä. Kenttämme tuo esiin parhaat puolensa. Se toimii.

Pukeutuminen: lasketteluvaatetus olisi paras, tumppuineen ja rukkasineen(meitä ei haittaa vaikka ratsastaisit niillä). Jalkineiksi käy hyvin kuomat tai muut lämpimät talvikengät. Kauluri tai kypärämyssy on hyvä ottaa käyttöön. Pipo tmv korvansuojus on pakollinen.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Ratsimaan meille

Avasimme lisää ratsastuspaikkoja. Hintamme nousevat hieman vuodenvaihteessa,joten kannattaa nyt napata paikka jopa ensi kevättä varten niin pääset samaan 500€=20krt hintaan kesään saakka. http://www.hopoti.com

Tallillamme ei ole varsinaisia kursseja,koska kaikki ratsastavat meillä vuodesta toiseen ja kehittyvät ryhmänä. Toivomme uusia rohkeasti mukaan, sillä yhdessä kasvatamme varsat aikuisiksi ja uusiksi ratsuiksemme. Kuten kuvassa näkyvät “varsat” nf jori ja sh piipi,jotka ovat nyt jo tuntikäytössä. Ensi vuonna ratsun alkeita pääsee opiskelemaan sh:t Henttu ja Huputiti. Tämän vuoden ratsukoulussa on ollut ensi vuonna tuntikäyttöikään tuleva pv Kille.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Maneesille treenaamaan Pirkkalaan yksityistunnein

Nyt se näyttäisi tapahtuvan. Majantallin tarjonta kasvaa ja siirtyy kotitallin lisäksi myös maneesiin. Olet ehkä kuullut kilteistä hevosistamme ja lempeästä ratsastustyylistämme. Tämä mahdollisuus on ainutkertainen. Mm va B tasoinen konkariratsu yhdessä omistajansa kanssa haluaa tarjota paikan juuri sinulle.

Ei haittaa osaatko vielä ratsastaa tai jännittääkö sinua. Otamme sinut ilomielin harjoituskaveriksemme joko kertaluontoisesti tai voimme sopia useamman jolloin saat hintaa hieman alaspäin. Hevonen toimii myös terapiaratsuna kiltin luonteensa ansiosta. Ajallisesti kaikenkaikkiaan tähän menee max 2h. Kertaluonteisena hinta on 110€,joka sisältää alv, ohjauksen, mahd kuljetuksen, hevosen sekä puitteet.

Oleppa kuulolla niin päästään aloittamaan pikimmiten. Näiden varaus on vielä whatsappilla suoraan Riinalta 0451119422.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Ratsastamaan

Hopoti on tuntunut aivan mahtavalta systeemiltä. Suosittelen tutustumaan. Meidän perusryhmissä on vielä jokunen paikka. Varsinkin kun avaamme uuden päivän lauantain tuntitoimintaan 26.9. alkaen. Siellä on uusi alkeisryhmä jossa ei haittaa meneekö talutuksella vai ilman eli sopii myös 2 vuotta ratsastaneille, sillä meillä pienetkin pääsevät hevosten selkään ponien lisäksi.

Yksityistunnit perustuntien lomassa joko ennen tai jälkeen niiden tulee kaupaksi hopotiin, mikäli pääsisit niille jo aikaisemmin voit varata tunnin suoraan Riinalta 0451119422.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Hopoti

Meille tuli käyttöön uutena juttuna hopoti ohjelma,jonka kautta onnistuu tuntien varaaminen, peruuttaminen ja maksaminen.

http://www.hopoti.com voit käydä tutustumassa aiheeseen ja varata tunnin.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Tunnit pyörivät läpi kesän

Olen laittanut perustunneista poikkeavaa tekemistä myyntiin meidän facebook-sivujen kautta. Kuten leirit,kurssit, yms. Tulkaa ihmeessä tutustumaan. Saamme pitää ihanan Ellu-open ainakin ensi kesään asti tiimissämme. Tietenkin lääkiksen pääsykokeet vaativat varmasti lukulomaa,mutta onneksi meitä opeja piisaa.

Syyskausi tulee myyntiin Hopotiin pian ja kauppaankin kaikki tunnit tänä vuonna kausikortein. Kausi alkaa heti elokuussa. Tietenkin meille voi myös tulla irtotunneille. Tarkoitus on kuitenkin pitää hevoset, niiden varusteet ja puitteet kunnossa, sekä saada kaikkien työntekijöiden palkat maksettua siksi päädyin näin “hurjaan” ratkaisuun. Toinen vaihtoehto olisi nostaa hintoja,jottatalvesta” selvittäisiin,vaikka jotku jäisivät talvitauolle. Mehän ei kamalilla keleillä ratsasteta,joten sinänsä maneesin puute ei kamalasti harmita. Tietenkin tunnin voi myös perua samana päivänä,jos keli ei innosta ulkoilemaan. Vaatetuksesta saa vinkkejä opelta(nimim kokemusta on:ope on noin kuusituntia ulkona,kun ratsastaja vain yhden).

Parhaiten tunnin varaus onnistuu tekstiviestillä tai whatssappilla numeroon 0451119422,kunnes saamme hopotin käyttöön. Sen jälkeen toki myös,jos hopoti ei ole sinulle tuttu.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Kerholaiset!

Kerhoihin saa tulla mukaan,vaikka yllättäen yhdeksi päiväksi. Päivät ovat teemoihin suunniteltu,mutta niihin ei tarvitse valmistautua, eikä hevoskokemusta tarvita!
Posted in Majantalli | Leave a comment

Päiväkerho

Posted in Majantalli | Leave a comment

Puuhaa kesälle!

Kenttäratsastukseen tutustuminen

Tervetuloa mukaan tutustumaan kenttäratsastuksen saloihin. Alkuun käymme läpi pienen teorian kenttäratsastuksesta, minkä jälkeen kokeilemme kenttäratsastuksen osa-alueita ratsain. Tavataan keskiviikkona 10.6. klo 8.00 tallilla ja puuhaillaan yhdessä noin kolme tuntia. Hinta tälle tehosetille on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.

Estekilpailuihin valmistautuminen

Käymme läpi teoriaa esteratsastuksessa kilpailemisesta. Rakennetaan esterata ja tutustutaan siihen. Harjoitellaan verryttelemään hevonen esterataa varten sekä ratsastetaan esteradat. Tavataan tallilla maanantaina 8.6. klo 8.00. Tehosetti kestää noin kolme tuntia ja hinta on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.

Monipuolinen maastoilu

Käydään läpi teoriaa maasto- sekä matkaratsastuksesta. Teorian jälkeen pääsemme monipuoliseen maastoon harjoittelemaan hevosten kanssa. Nähdään tallilla perjantaina 12.6. klo 8.00 ja varaa aikaa talleiluun noin kolme tuntia. Hinta tehosetille on 45€. Kaikki tehtävät voidaan soveltaa sopiviksi myös aloittelijoille. Kyselyt ja ilmoittautumiset Ellulle WhatsAppiin numeroon 0404865419.p

Posted in Majantalli | Leave a comment