Leirikesä 2021

Kesän leirit täyttyivät hetkessä ja niinpä ajattelimme lisätä tarjontaa. Heinäkuussa olisi lisää viikkoja joihin mahtuisi tai sitten voisimme ottaa lisää henkilökuntaa ja kehitellä Kesäloman eka viikoille toisetkin leirit samalla kaavalla,mutta eri aikaan. Aamulla alkaisi toinen ja toinen iltapäivällä. Laita siispä sähköpostia,jos teiltä olisi tulijoita leirille niin ehdin varata tarpeeksi työntekijöitä.

Tässä mainos. Aamuleiri olisi 7-8 alkaen 6h ja iltaleiri 13-14 alkaen 6h.

Leirit tänä kesänä:

1 leiri:  7.-11.6. on 1-3 tason ratsastajille.

2 leiri: 14.-18.6. on 2-3 tason ratsastajille.

3 leiri: 5.-9.7. oma ja ylläpitohevosleiri(hevosen saa tarvittaessa meiltä).

4 ja 5 leirit on mahdollista saada heinäkuun loppu viikoille.

Ohjelmaa 6h/pv josta ratsastusta vähintään 2h.

Koronan vuoksi samoin kuin viime kesänä eli omat eväät matkaan.

Hinta on 425€/5pv(tämän summan saa maksaa kahdessa osassa). Kun ostat nyt koko setin yhdellä kertaa saat leirin hintaan 385€.

Tilalla on mahdollista yöpyä ilman valvontaa retkiolosuhteissa, tilan eläimiä/isäntäperhettä kunnioittaen.

Leirien varaus majankurssit@gmail.com otsikolla “leiri numero 1”. Tervetuloa mukaan 0451119422 voit kysyä lisää.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Kesäleirien varaus avautuu pian

Seuraa meitä instassa ja facessa. Instatilimme on todella suosittu ja sitä kautta meidät valittiin hevosalan somegaalaan yhdeksi suomen kahdeksasta parhaasta ratsastuskoulusta.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Uusi tuote

5x ratsastuskortti vain 150e. Sitä ei saanut hopotiin tällä nimellä niin jouduin laittamaan 10x korttina,mutta sen saa maksaa kahdessa osassa. Ole siispä kuulolla 0451119422,jos haluat ostaa tämän tuotteen.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Talvi

Mahtavin vuodenaika minun mielestä. Kenttämme tuo esiin parhaat puolensa. Se toimii.

Pukeutuminen: lasketteluvaatetus olisi paras, tumppuineen ja rukkasineen(meitä ei haittaa vaikka ratsastaisit niillä). Jalkineiksi käy hyvin kuomat tai muut lämpimät talvikengät. Kauluri tai kypärämyssy on hyvä ottaa käyttöön. Pipo tmv korvansuojus on pakollinen.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Ratsimaan meille

Avasimme lisää ratsastuspaikkoja. Hintamme nousevat hieman vuodenvaihteessa,joten kannattaa nyt napata paikka jopa ensi kevättä varten niin pääset samaan 500€=20krt hintaan kesään saakka. http://www.hopoti.com

Tallillamme ei ole varsinaisia kursseja,koska kaikki ratsastavat meillä vuodesta toiseen ja kehittyvät ryhmänä. Toivomme uusia rohkeasti mukaan, sillä yhdessä kasvatamme varsat aikuisiksi ja uusiksi ratsuiksemme. Kuten kuvassa näkyvät “varsat” nf jori ja sh piipi,jotka ovat nyt jo tuntikäytössä. Ensi vuonna ratsun alkeita pääsee opiskelemaan sh:t Henttu ja Huputiti. Tämän vuoden ratsukoulussa on ollut ensi vuonna tuntikäyttöikään tuleva pv Kille.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Maneesille treenaamaan Pirkkalaan yksityistunnein

Nyt se näyttäisi tapahtuvan. Majantallin tarjonta kasvaa ja siirtyy kotitallin lisäksi myös maneesiin. Olet ehkä kuullut kilteistä hevosistamme ja lempeästä ratsastustyylistämme. Tämä mahdollisuus on ainutkertainen. Mm va B tasoinen konkariratsu yhdessä omistajansa kanssa haluaa tarjota paikan juuri sinulle.

Ei haittaa osaatko vielä ratsastaa tai jännittääkö sinua. Otamme sinut ilomielin harjoituskaveriksemme joko kertaluontoisesti tai voimme sopia useamman jolloin saat hintaa hieman alaspäin. Hevonen toimii myös terapiaratsuna kiltin luonteensa ansiosta. Ajallisesti kaikenkaikkiaan tähän menee max 2h. Kertaluonteisena hinta on 110€,joka sisältää alv, ohjauksen, mahd kuljetuksen, hevosen sekä puitteet.

Oleppa kuulolla niin päästään aloittamaan pikimmiten. Näiden varaus on vielä whatsappilla suoraan Riinalta 0451119422.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Ratsastamaan

Hopoti on tuntunut aivan mahtavalta systeemiltä. Suosittelen tutustumaan. Meidän perusryhmissä on vielä jokunen paikka. Varsinkin kun avaamme uuden päivän lauantain tuntitoimintaan 26.9. alkaen. Siellä on uusi alkeisryhmä jossa ei haittaa meneekö talutuksella vai ilman eli sopii myös 2 vuotta ratsastaneille, sillä meillä pienetkin pääsevät hevosten selkään ponien lisäksi.

Yksityistunnit perustuntien lomassa joko ennen tai jälkeen niiden tulee kaupaksi hopotiin, mikäli pääsisit niille jo aikaisemmin voit varata tunnin suoraan Riinalta 0451119422.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Hopoti

Meille tuli käyttöön uutena juttuna hopoti ohjelma,jonka kautta onnistuu tuntien varaaminen, peruuttaminen ja maksaminen.

http://www.hopoti.com voit käydä tutustumassa aiheeseen ja varata tunnin.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Tunnit pyörivät läpi kesän

Olen laittanut perustunneista poikkeavaa tekemistä myyntiin meidän facebook-sivujen kautta. Kuten leirit,kurssit, yms. Tulkaa ihmeessä tutustumaan. Saamme pitää ihanan Ellu-open ainakin ensi kesään asti tiimissämme. Tietenkin lääkiksen pääsykokeet vaativat varmasti lukulomaa,mutta onneksi meitä opeja piisaa.

Syyskausi tulee myyntiin Hopotiin pian ja kauppaankin kaikki tunnit tänä vuonna kausikortein. Kausi alkaa heti elokuussa. Tietenkin meille voi myös tulla irtotunneille. Tarkoitus on kuitenkin pitää hevoset, niiden varusteet ja puitteet kunnossa, sekä saada kaikkien työntekijöiden palkat maksettua siksi päädyin näin “hurjaan” ratkaisuun. Toinen vaihtoehto olisi nostaa hintoja,jottatalvesta” selvittäisiin,vaikka jotku jäisivät talvitauolle. Mehän ei kamalilla keleillä ratsasteta,joten sinänsä maneesin puute ei kamalasti harmita. Tietenkin tunnin voi myös perua samana päivänä,jos keli ei innosta ulkoilemaan. Vaatetuksesta saa vinkkejä opelta(nimim kokemusta on:ope on noin kuusituntia ulkona,kun ratsastaja vain yhden).

Parhaiten tunnin varaus onnistuu tekstiviestillä tai whatssappilla numeroon 0451119422,kunnes saamme hopotin käyttöön. Sen jälkeen toki myös,jos hopoti ei ole sinulle tuttu.

Posted in Majantalli | Leave a comment

Kerholaiset!

Kerhoihin saa tulla mukaan,vaikka yllättäen yhdeksi päiväksi. Päivät ovat teemoihin suunniteltu,mutta niihin ei tarvitse valmistautua, eikä hevoskokemusta tarvita!
Posted in Majantalli | Leave a comment