Maksaminen

Varaa ja maksa perustuntisi http://www.hopoti.com kautta. Siellä pitäisi olla osamaksunkin mahdollista.

Jos sinulla on erityistuote jota emme myy hopotin kautta tai virike-etuja joilla maksat perustunteja: käytä tätä vanhaa kaavaa,jonka ohjeet löydät tästä alta. Muista ilmoittaa siitä etukäteen, että Riina merkitsee sinulle tunteja käyttöön hopotiin.

Meillä käy kaikki sovellukset Smarttumista, Edenrediin!

Näin suoritat maksun suoraan tallin tilille:
FI72 5730 7320 0637 96.
Viestiksi tulee ratsastajan koko nimi ja ratsastusta:
esim “Maija Meikäläinen ratsastusta”.

Lähetä kuva kuitista numeroon 0451119422 ja muista,että tunnit maksetaan ennakkoon.

Hinnasto:

20 x kortti 600euroa=kausikortti. Eli koko kevät- tai syyskausi. Kun sitoudut pidemmäksi aikaa saat tunnit halvemmalla, hinnasto, maksu ja varaus hopotin kautta.

Irtotunti 1 x 38euroa.

Yksityistunti 65euroa, max 2 ratsukkoa, jos haluat olla aivan yksin on hinta 85€.

Pienryhmätunnit

Irtotuntina 55euroa ja 5x kortti 250euroa. 10x 480euroa.

POISSAOLOT on ilmoitettava mahdollisimman pian Hopotissa(12h ennen ja pienryhmissä/kursseissa jo aikaisemmin) ja käytettävä rästeinä=tallikortti,jonka saat peruutuksesta pystyy käyttämään osana,vaikkapa yksityistunti maksua.

MUUTA joskus pidämme myös teoriatunteja. Tunnin pituuteen vaikuttaa osallistujamäärä. Mikäli siirrämme tunteja eikä se sovi aikatauluusi käytä rästisi ajallaan muiden ryhmien mukana.

Ilmoita jos aiot käydä enää tämän kauden. Meillä asiakkaat jatkavat yleensä vuodesta toiseen ja näin takaamme hevosille hyvän kodin. Hevosten pitoon ei sovi tauot, sillä niiden kulut juoksevat vuodenajasta riippumatta.

20140609_081609

Kesä tuli