Maksaminen

Varaa ja maksa perustuntisi http://www.hopoti.com kautta.

Jos sinulla on erityistuote jota emme myy hopotin kautta tai virike-etuja joilla maksat perustunteja: käytä tätä vanhaa kaavaa,jonka ohjeet löydät tästä alta. Muista ilmoittaa siitä etukäteen, että Riina merkitsee sinulle tunteja käyttöön hopotiin.

Meillä käy kaikki sovellukset Smarttumista, Edenrediin!

Näin suoritat maksun suoraan tallin tilille:
FI72 5730 7320 0637 96.
Viestiksi tulee ratsastajan koko nimi ja ratsastusta:
esim “Maija Meikäläinen ratsastusta”.

Lähetä kuva kuitista numeroon 0451119422 ja muista,että tunnit maksetaan ennakkoon.

Hinnasto:

20 x kortti 600euroa=kausikortti. Eli koko kevät- tai syyskausi. Kun sitoudut pidemmäksi aikaa saat tunnit halvemmalla, hinnasto, maksu ja varaus hopotin kautta.

Irtotunti 1 x 37.50euroa.

Yksityistunti 65euroa, max 2 ratsukkoa, jos haluat olla aivan yksin on hinta 85€.

Pienryhmätunnit

Omille asiakkaille irtotuntina joko 2x kortilta tai 45euroa käteisenä. Muille irtona 55euroa ja mitä useampaan sitoudut saadaan hinta lähemmäs 35euroa per kerta.

POISSAOLOT on ilmoitettava mahdollisimman pian Hopotissa(12h ennen) ja käytettävä rästeinä=tallikortti,jonka saat peruutuksesta pystyy käyttämään osana,vaikkapa yksityistunti maksua. Joskus pidämme myös teoriatunteja. Tunnin pituuteen vaikuttaa osallistujamäärä. Mikäli siirrämme tunteja eikä se sovi aikatauluusi käytä rästisi ajallaan muiden ryhmien mukana.

Ilmoita jos aiot käydä enää tämän kauden. Meillä asiakkaat jatkavat yleensä vuodesta toiseen ja näin takaamme hevosille hyvän kodin. Hevosten pitoon ei sovi tauot, sillä niiden kulut juoksevat vuodenajasta riippumatta.

20140609_081609

Kesä tuli