Maksaminen

Varaa ja maksa tuntisi http://www.hopoti.com kautta,jos sinulla on virike-etuja käytä tätä vanhaa kaavaa,jonka ohjeet löydät tästä alta. Muista ilmoittaa siitä etukäteen, että Riina merkitsee sinulle tunteja käyttöön hopotiin.

Meillä käy kaikki sovellukset Smarttumista, Edenrediin!

Voit maksaa maksun myös suoraan tallin tilille:
FI72 5730 7320 0637 96.
Silloin viestiksi tulee ratsastajan koko nimi ja ratsastusta:
esim “Maija Meikäläinen ratsastusta”.

Lähetä kuva kuitista numeroon 0451119422 ja muista,että tunnit maksetaan ennakkoon.

Hinnasto:

20 x kortti 540euroa=kausikortti. Käyttöikä 22vk. Eli koko kevät- tai syyskausi.

Irtotunti 1 x 37euroa.

Yksityistunti 60euroa, max 2 ratsukkoa (jos haluat varmasti olla yksin on hinta 85€, yleensä kyllä olet yksin myös tuolla 60€ hinnalla).

POISSAOLOT on ilmoitettava mahdollisimman pian Hopotissa ja käytettävä rästeinä=tallikortti,jonka saat peruutuksesta ennen kortin voimassaolon umpeutumista 22vk. Joskus pidämme myös teoriatunteja. Voit perua tuntisi vaikka samana päivänä, jos esimerkiksi sää on sinulle huono, kun vain varaat rästipäivän samalla kertaa. Tunnin pituuteen vaikuttaa osallistuja määrä. Mikäli siirrämme tunteja eikä se sovi aikatauluusi käytä rästisi ajallaan muiden ryhmien mukana.

Ilmoita jos aiot käydä enää tämän kauden. Meillä asiakkaat jatkavat yleensä vuodesta toiseen ja näin takaamme hevosille hyvän kodin. Hevosten pitoon ei sovi tauot, sillä niiden kulut juoksevat vuodenajasta riippumatta.

20140609_081609

Kesä tuli